Εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος

«Ξαφνικά ξύπνησα έτσι… Και μη χειρότερα»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος προκάλεσε ανησυχία μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε την Τρίτη 23 Ιουλίου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ο σχεδιαστής μόδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε εκ νέου πρόβλημα με την υγεία του.

Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε ξανά κλινική έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Οι ακριβείς λόγοι ωστόσο, που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπως και το τι τελικά συμβαίνει με την υγεία του δεν έχουν καταστεί σαφείς.

Οι αναρτήσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

«Στον δρόμο για το νοσοκομείο!!! Ξανά μανά που λέει και η Βίσση!… Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι», έγραψε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Και μη χειρότερα!», έγραψε σε άλλη ανάρτησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Φαντάσου και να μην ήμουν το «τυχερό» ζώδιο του μήνα…», συνέχισε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Αφού μου εισήγαγαν την ενδοφλέβια αντιβίωση φεύγω….και ελπίζω να τελείωσε εδώ!… Ευχαριστώ την ιατρό Βασιλική Φωτειάδου», έγραψε έπειτα ο σχεδιαστής.

Τέλος, ο Βασίλειος Κωστέτσος προσέθεσε: «Τελικά τι;;; Συνωμοσιολογία εμβολίων;;; Η κόκκινη σκόνη; Που αναπνεύσαμε όλοι!!! Τα υπολείμματα απόβλητα βομβών από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή που ταξίδεψαν με την σκόνη;;; Η απανωτή ασφυχτική ζέστη, που είναι σε συνέχεια;;; Και κρατά ακράδαντη!!! Εγώ δεν θυμάμαι τέτοιο καλοκαίρι ΠΟΤΕ!!! Ούτε τόσες αλλεργίες – θανάτους και αυτοάνοσα που συμβαίνουν καθημερινά!!!».

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.