Σάνεν Ντόχερτι: Η λίστα με τα «πρόσωπα» που δεν ήθελε στην κηδεία της

Σάλο έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η λίστα καλεσμένων στην κηδεία της Σάνεν Ντόχερτι, με την οποία ουσιαστικά αποκαλύπτει ποια μεγάλα «ονόματα» της βιομηχανίας δεν συμπαθούσε.

Όπως γράφει το The News, η Ντόχερτι πάντα διατηρούσε ισχυρές απόψεις και ξεκάθαρες επιθυμίες, φυσικά και για την οργάνωση της κηδείας της. Φέρεται πηγές κοντά στο γραφείο που την ανέλαβε, να αποκαλύπτουν ότι δύο πρώην συμπρωταγωνίστριές της, η Τζένι Γκαρθ και η Αλίσα Μιλάνο, έχουν «αποκλειστεί».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα εμφανιστούν ενώ δεν τους θέλω εκεί. Οι λόγοι για τους οποίους θα έρχονταν δεν είναι και οι καλύτεροι. Δεν θα το κάνουν πραγματικά για εμένα και, ξέρετε, έχουν τους λόγους τους,, αλλά στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν τόσο ώστε να έρθουν», είχε πει η ηθοποιός σε podcast.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMPLEX (@complex)

Σάνεν Ντόχερτι: «Από μέσα τους λένε “Επιτέλους, πέθανε”»

Εξηγώντας τους λόγους για την απόφασή της, η Ντόχερτι είχε πει: «Θα εμφανιστούν γιατί είναι το πολιτικά ορθό πράγμα και δεν θέλουν να αρνητική δημοσιότητα, οπότε θέλω να πάρω αυτή την πίεση από πάνω τους».

«Θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε και από μέσα τους να λένε “Δόξα τω Θεώ, αυτή η σκύλα πέθανε επιτέλους”», πρόσθεσε.

Πριν από έξι μήνες, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη δική της κηδεία, προβλέποντας ότι θα παρευρεθούν κάποιοι ανεπιθύμητοι καλεσμένοι.

Η ηθοποιός του Beverly Hills έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2015, με μια σύντομη ύφεση το 2017. Δυστυχώς, η επάρατη νόσος επέστρεψε και εξαπλώθηκε σε άλλα μέρη του σώματός της, συμπεριλαμβανομένων των οστών της, κάτι που αποκάλυψε το 2023.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.