Έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Έξαλλη φαίνεται πως έγινε η Κατερίνα Δαλάκα με δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το οποίο επικαλείται πληροφορίες του Skiathos Channel, η Κατερίνα Δαλάκα εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με τον αγαπημένο τραγουδιστή, με την Ματίνα Ζάρα να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσά τους. Κάτι τέτοιο όμως απ΄ ότι φαίνεται δεν ισχύει αφού το διέψευσε η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«Μόλις έλαβα κάποια άρθρα τα οποία για πολλοστή φορά αναφέρονται σε εμένα και στη ζωή μου, αλλά δυστυχώς με ψέματα και πράγματα που δεν ισχύουν. Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν, θα κινηθώ νομικά. Από εκεί και πέρα καλό είναι όταν γράφεις κάτι – στους δημοσιογράφους μιλάω – να έχεις αποδείξεις και να ισχύει κάτι που γράφεις.

Όταν γράφεις κάτι επειδή θέλεις να πάρεις κάποια Likes, κάποια κλικς, ή έχεις οδηγίες από κάπου να γράψεις κάποια πράγματα, γιατί παίζει και αυτό το σενάριο, εγώ πάντα θα κινούμαι νομικά. Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο» αναφέρει στο βίντεό της.

«Με θλίψη διαπιστώνω ότι κάποιοι που άγονται και φέρονται σαν δημοσιογράφοι, αποφάσισαν να μετατρέψουν τη δημοσιογραφία σε επιστημονική φαντασία. Γιατί, η υποτιθέμενη σχέση που αποφάσισαν να μου προσάψουν προβοκατόρικα, δε θα μπορούσε να είναι δημιούργημα Α.Ι.. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος για να πάρει λίγα “κλικς” περισσότερα, είναι πραγματικά άξιο απορίας.

Η νομική οδός είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση γι’ αυτούς τους σεναριογράφους που υποδύονται τους δημοσιογράφου;» προσθέτει σε άλλη ανάρτηση.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.