Έτσι θα ήταν σήμερα ο μικρός Μπεν που εξαφανίστηκε πριν από 33 χρόνια στην Κω

Με μια ανάρτηση στο Facebook η οικογένεια του Ben Needham, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 33 χρόνια στην Κω, δημοσιεύει μια φωτογραφία του προσεγγίζοντας τη σημερινή του εμφάνιση, ενώ στο μήνυμά τους τονίζουν πως δεν θα εγκαταλείψουν τον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

«Πριν από 33 χρόνια, σήμερα, ο 21 μηνών Ben Needham εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη από μια αγροικία στον Ηρακλή της Κω.

Βοηθήστε μας να ευαισθητοποιήσουμε για τον Μπεν κοινοποιώντας τις σημερινές αναρτήσεις.
Μπεν σε αγαπάμε και δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τον αγώνα για να βρούμε την αλήθεια για αυτό που συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Μπεν Νίνταμ βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς του στην Κω, στους παππούδες του που διέμεναν στο χωριό Ηρακλής, όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ο Μπεν είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, ενώ η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, πήγε να εργαστεί σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. Ο Μπεν μπαινόβγαινε παίζοντας στο σπίτι που η οικογένεια ανακαίνιζε.

Περίπου στις 14:30, η οικογένειά του συνειδητοποίησε ότι είχε εξαφανιστεί.

Αρχικά έψαξαν μόνοι τους στην περιοχή για τον Μπεν, υποθέτοντας ότι είχε περιπλανηθεί μακριά, ή ότι ο έφηβος γιος τους, ο Στίβεν, τον είχε πάρει για βόλτα με το μοτοποδήλατο του.

Όταν τελικά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του αγοριού, ενημέρωσαν την αστυνομία.

Τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία, τον στρατό και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι είναι ο Μπεν

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας Δανός, ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν και ότι είχε απαχθεί τότε από το σπίτι στην Κω.

Φέρεται να ισχυρίζεται ότι οι παππούδες του, τού είπαν ότι τον πήραν από το νησί, ενώ ο ίδιος θυμάται πριν από 25 χρόνια να βρίσκεται σε μια αγορά και κάποιος να τον φωνάζει «Μπεν», πριν τον μεταφέρει σε ένα τροχόσπιτο.

Ωστόσο, η μητέρα του μικρού Μπεν, η Κέρι Νίνταμ δεν φαίνεται να δίνει μεγάλη σημασία στους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της, αλλά στη συνέχεια απογοητεύτηκε.

«Αυτός ο άντρας ψάχνει την πραγματική του οικογένεια και έδωσε στην αστυνομία της Δανίας ένα δείγμα του DNA του» ανέφερε η μητέρα του Μπεν στην εφημερίδα «Mirror».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.