Ντέμη Γεωργίου: Σήμερα η κηδεία της – Η τελευταία της επιθυμία

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σήμερα στις 12 το τελευταίο «αντίο» στην Ντέμη Γεωργίου.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef έχασε τη ζωή της βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους της. Δύσκολες ώρες για την σύντροφό της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη με την οποία σχεδίαζαν να παντρευτούν τους επόμενους μήνες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lady macadamia (@lady.macadamia)

Ο ξαφνικός θάνατος της 39χρονης σεφ

Η Ντέμη Γεωργίου εργαζόταν στην Πάρο, όταν έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20/7. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το πρωί της Κυριακής 21/7 η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Τελικά όμως, σχεδόν ένα 24ωρο μετά, η 39χρονη πρώην παίκτρια του MasterChef δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους και συγγενείς της.

Η τελευταία επιθυμία

Όπως ενημέρωσαν οι φίλοι της μέσα από τα social media, η επιθυμία της Ντέμης ήταν να είναι όλοι εκεί ντυμένοι στα λευκά.

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρουν στο βίντεο οι στενοί της φίλοι, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

 

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@[email protected]@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Ξεσπούν σε κλάματα οι φίλοι της

Η Ανδριάνα Μανέττα στενή φίλη της 39χρονης σεφ μίλησε στο Summer’s Cool ξεσπώντας σε λυγμούς για την απώλεια της Ντέμης Γεωργίου.

Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν», είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η στενή φίλη της Ντέμης Γεωργίου.

«Μου έκοψες το χαμόγελο» – Συγκινεί η σύντροφός της

Λίγες ώρες μετά την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο της 39χρονης σεφ, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη συγκίνησε με την ανάρτησή της, μέσα από την οποία αποχαιρετά την σύντροφό της.

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου και την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lady macadamia (@lady.macadamia)

Σε λίγες ώρες συγγενείς και φίλοι της 39χρονης σεφ θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην δική τους Ντέμη για την οποία θα κρατούν «ζωντανές» τις αναμνήσεις από τα καλοκαίρια τους στην Πάρο αλλά και τα φαγητά που ετοίμαζε για να τους ικανοποιήσει.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.