Μαρκόπουλο: Έπεσαν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων

Υπεγράφη η σύμβαση για την ολοκλήρωση των έργων στην ΕΕΛ Μαρκοπούλου.

Συγκεκριμένα, η σύμβαση αφορά στο έργο «Ολοκλήρωση αναβάθμισης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Μαρκοπούλου». Ανάδοχος του έργου είναι η ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και η τελετή υπογραφής της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2024. Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Η διάρκεια του έργου έχει οριστεί σε 30 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η εκτιμώμενη αξία του έργου με τον ΦΠΑ ήταν 3,34 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 2,7 εκατ. ευρώ), ενώ η αξία όλων των συμβάσεων που ανατέθηκαν ανέρχεται στα 2,57 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έργο δημόσιων συμβάσεων που χρηματοδοτείται εν όλω ή εν μέρει από τα ταμεία της ΕΕ.

Το αντικείμενο του έργου

Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται η μελέτη και η κατασκευή των απαιτούμενων έργων ολοκλήρωσης της αναβάθμισης της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) του Δήμου Μαρκοπούλου, ώστε να καταστεί πλήρως λειτουργική για συνολική δυναμικότητα 40.000 ισοδύναμους κατοίκους, συμπεριλαμβανομένων της νέας μονάδας βοθρολυμάτων και της νέας μονάδας αναρρύθμισης – μεταερισμού στην έξοδο τής εγκατάστασης.

Τέλος, στο αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας περιλαμβάνεται η 12μηνη λειτουργία του συνολικού έργου από τον ανάδοχο κατασκευής (Ε.Ε.Λ. δυναμικότητας 40.000 ισοδύναμων κατοίκων και εξωτερικό κεντρικό αντλιοστάσιο μεταφοράς Α0).

ypodomes.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.