Τραγωδία: Νταλίκα «δίπλωσε» και συγκρούστηκε με διερχόμενα οχήματα στην εθνική οδό Πύργου Κυπαρισσίας – Αναφορές για νεκρούς

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για εγκλωβισμένους σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν θύματα, μεταξύ αυτών και μία μάνα με μωρό.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Νταλίκα φέρεται να «δίπλωσε» και να συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για εγκλωβισμένους, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν θύματα, μεταξύ αυτών και μία μάνα και ένα μωρό.

Όπως γράφει το patrisnews.gr το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, μια νταλίκα δίπλωσε και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί νεκροί, ενώ ανάμεσά τους είναι μια μάνα με το μωρό της. Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία με τις εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος να συγκλονίζουν.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.