Νέα πρόσληψη στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου

Στην πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη για Τεχνικά Θέματα προχώρησε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α. Την πρόσληψη του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕΤΡΑΚΗ του Αντωνίου, ως Ειδικού Συνεργάτη Τεχνολόγου Πολιτικού Μηχανικού, για την επικουρία της Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων της για τη δημοτική περίοδο ήτοι έως 31-12-2028.

Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση της Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για τεχνικά θέματα και κυρίως σε έργα οδοποιίας, έργα ύδρευσης και τεχνικά έργα, (παροχή συμβουλευτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών).

Η πρόσληψη ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής συμβάσεως εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία και συνάπτεται η εργασιακή σχέση με τον Δήμο και αρχίζει η υποχρέωση του προσλαμβανόμενου για παροχή υπηρεσιών.

Οι δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα με τα οποία θα απασχοληθεί ο ανωτέρω ορίζονται σε τεχνικά θέματα (παροχή τεχνογνωσίας κυρίως σε έργα οδοποιίας, έργα ύδρευσης και τεχνικά έργα) με την παροχή συμβουλευτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών και κάθε άλλη αρμοδιότητα, σχετική με την επιστημονική του κατάρτιση και δραστηριότητα, που μπορεί να του ανατεθεί από τη Δήμαρχο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.