Και ο Δημήτρης Μαργέλης στην Αθλητική Ένωση Πικερμίου!

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, η Αθλητική Ένωση Πικερμίου (ΑΕΠ) ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Δημήτρη Μαργέλη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Ο Δημήτρης, ένας δυναμικός shooting guard ύψους 1.96μ και ηλικίας 24 ετών, θα ενισχύσει την ομάδα μας με το ταλέντο και την εμπειρία του.

Ο Δημήτρης έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού ήταν μέλος των νεότερων εθνικών ομάδων και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, της Δραπετσώνας, του Ικάρου Καλλιθέας και του Μίλωνα. Συνέχισε την πορεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου αγωνίστηκε στο Whitfield High School, στο Simpson University και στο Hartwick College. Στην Ελλάδα, πρόσφατα είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Οίακα Ναυπλίου, την Καλαμάτα BC και τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Η ικανότητά του να καλύπτει όχι μόνο τη θέση του shooting guard (2), αλλά και τις θέσεις του play maker (1) και του small forward (3) αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Με την προσθήκη του Δημήτρη, ο προπονητής μας Νάσος Χούμπαυλης, έχει στα χέρια του ένα επιπλέον εργαλείο για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα παραδοσιακά και σκληρά αμυντικά συστήματα των αντιπάλων που χρησιμοποιούνται στην National League 2 (zone, zone press, 3/4 court press, κλπ).

“Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια της ΑΕΠ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τη νέα σεζόν. Είμαστε περήφανοι που ένας τόσο χαρισματικός αθλητής θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας και είμαστε βέβαιοι ότι το πάθος και η υπευθυνότητά του θα φωτίσουν το παρκέ, και ότι ο Δημήτρης Μαργέλης θα συμβάλει ουσιαστικά όχι μόνο στην επίτευξη των αγωνιστικών μας στόχων αλλά και στην προαγωγή των αξιών του Συλλόγου”. – Γιώργος Στραφιώτης, Αντιπρόεδρος ΑΕΠ

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.