Ο οδηγός της νταλίκας είχε εμπλακεί και σε άλλο θανατηφόρο τροχαίο!

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες Παρασκευή στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας, όπου δύο ενήλικες και δύο παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο.

Ο Πύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος, περιέγραψε όσα σοκαριστικά αντίκρισαν όταν έφτασαν στο σημείο του τροχαίου: «Στο πρώτο όχημα ήταν μια γυναίκα με ένα παιδί νεκρό, και στο δεύτερο όχημα, το πλακωμένο από την νταλίκα ήταν ένας άνδρας κι ένα κορίτσι 12 ετών. Απεγκλωβίσαμε συνολικά έξι άτομα. Τα τέσσερα νεκρά. Υπήρχαν και πέντε ακόμα τραυματισμένοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία».

Σοκάρει το γεγονός πως με «δυσκολία μπορούσε κανείς να αναγνωρίσει τις σορούς που μεταφέρονταν από τα συντρίμμια στα ασθενοφόρα».

Οι τραυματίες του σοκαριστικού τροχαίου είναι:

μητέρα 38 ετών και το 6 ετών παιδί της, που ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο
άνδρας 19 ετών, σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε επί τόπου
γυναίκα 61 ετών
39χρονος οδηγός νταλίκας

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο MEGA τις στιγμές τρόμου. Όπως είπε, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και μετά ακολούθησε πανικός.

«Η μάνα να λέει τώρα ήταν ο άνδρας μου πίσω και το παιδί μου και είναι και οι δύο νεκροί», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Πώς έγινε η τραγωδία

O οδηγός της νταλίκας που είχε κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα οι δεξιοί τροχοί να βγουν εκτός δρόμου, στο πρανές. Στην προσπάθειά του να επαναφέρει το όχημα στο δρόμο, έστριβε αριστερά το τιμόνι, με τον τράκτορα να περνά στο αντίθετο ρεύμα, να παρασύρει το πρώτο όχημα, να «διπλώνει» στη μέση και να εγκλωβίζει κι ένα δεύτερο όχημα.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα ακόμα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου κατάφερε να σωθεί σαν από θαύμα. Κατάφερε να βγάλει το όχημα του εκτός δρόμου, εξετράπη της πορεία του, όμως, αυτός και οι συνεπιβάτες του, είναι ζωντανοί.

Η περιγραφή του, σοκάρει. «Κοιτούσαμε να δούμε αν είμαστε εντάξει, αν είμαστε ζωντανοί. Είδαμε το πρώτο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου που ήταν καρφωμένο, το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν κάτω από την νταλίκα, πέρασε μια ώρα να καταλάβουμε ότι υπήρχε και δεύτερο αυτοκίνητο εκεί. Ήταν καλυμμένο με την νταλίκα».

Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» αναφέρουν, πως ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας, πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε εμπλακεί και σε άλλο θανατηφόρο τροχαίο στον ίδιο δρόμο, ακριβώς έξω από το Δημοτικό Στάδιο της Ζαχάρως. Τότε είχε χάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.