Αρτέμιδα: Η Κάσι δεν έχει βρεθεί ακόμα

Δίνεται αμοιβή 2.000 ευρώ

2.000 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΙ 💔‼️ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ🆘 Τα νέα μας για την Κασι ΣΑΒΒΑΤΟ 27/07:😔

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοηθάτε. Η ελπίδα μας να βρεθεί είστε εσείς. Πιστεύουμε πλέον ότι κάποιος έχει πάρει την Κασι, ίσως πιστεύοντας ότι είναι αδέσποτη. Κάποιες αφίσες είναι σκισμένες. Θα ξαναβάλουμε. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ.

-Είναι 4 κιλά, έχει αδύνατα ποδαράκια, 13 χρόνων στειρωμένη δ υ σ τ υ χ ω ς χωρις τσιπ, δεν φαίνεται μεγάλη σε ηλικία 💔
-Εχθές μας ανέφεραν ότι είδαν ένα σκυλάκι Μαλτεζ στα στενά απέναντι από τον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ.
-Μας ανέφεραν για σκυλάκι Maltez που είδαν σε μαύρο παλιό τζιπ SUZUKI ιδιαίτερα αναστατωμένο στο Τρόλεϊ στην παλιά Λουτσα.
-Χρειαζόμαστε ανθρώπους που μένουν κοντά να τους δώσουμε αφίσες να κολλήσουν σε μέρη που δεν έχουμε βάλει. Οποίος θέλει και μπορεί ας επικοινωνήσει μαζί μας.

-Αν μπορείτε βάλτε μια αφίσα εκεί που μένετε στο ποστ θα βάλω κ την αφίσα που έχουμε βγάλει.
-Αν δείτε κάποιο σκυλάκι που της μοιάζει και δεν μπορείτε να μείνετε στο σημείο βγάλτε μια φωτογραφία σας παρακαλώ.

-Επειδή δεν μπορούμε να βρεθούμε ταυτόχρονα σε όλα αυτά τα σημεία που μας αναφέρουν έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που μένουν στη Λουτσα και είναι διαθέσιμοι για βοήθεια ώστε αν πάρουμε μια πληροφορία κ δεν είμαστε κοντά να ενημερώσουμε μήπως βρίσκεται κάποιος κοντά στο σημείο που θα υποδείξουν. Θα φτιάξω μια ομάδα στο VIBER για τέτοιου είδους πληροφορίες σε σημεία που αφορούν την Λουτσα γενικότερα όποτε οποίος θέλει ας μου στείλει το Κινητο του και ότι «θέλω να μπω στην ομάδα Viber» ώστε να τον προσθέσω στην ομάδα.
-Μας δώσανε μια πληροφορία ότι την πήρε αυτοκίνητο στη Μουσών την ημέρα που χάθηκε. Δεν μας λένε σε ποιο ύψος της Μουσών ακριβώς ούτε προς ποια κατεύθυνση έφυγε το όχημα. Αν κάποιος έχει κάμερες παρακαλώ να δει . Αν η κυρία που την είδε την παρακαλώ να μας καλέσει με απόκρυψη αν φοβάται να μας πει κάτι επώνυμα.🙏

Η θλίψη είναι τεράστια ζούμε με αγωνία και προσπαθούμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί έχουμε ένα ακόμα 2χρονο παιδάκι να φροντίσουμε. Όμως ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ και να ΨΑΧΝΟΥΜΕ για να βρούμε την Κασι.
Να ξέρετε ότι δεν ψάχνουμε πίσω από τα πληκτρολόγια, έχουμε περπατήσει όπου και όσο μπορούσαμε και προσπαθούμε να πάρουμε την οποιαδήποτε πληροφορία. Γυρίζουμε και φωνάζουμε το όνομα της σε κάθε απίθανο σημείο και πάμε σε κάθε Σπιτι που ακούμε γαύγισμα Μαλτεζ, κάνουμε ότι μπορούμε και με την βοήθειας σας συνεχίζουμε να ελπίζουμε.

– Κολλήσαμε 400 αφίσες
-Σηκώσαμε Drone
– Φέραμε σκύλο ιχνηλάτη
– Διασταυρώνουμε όλες τις πληροφορίες
-Έχει ενημερωθεί η αστυνομία
– Δεν σταματάμε να ΨΑΧΝΟΥΜΕ δεν σταματάμε να ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ σε όλες τις φιλοζωικές σε κάθε ομάδα που πιστεύετε σε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί κάπως να βοηθήσει. Ενημερώστε τους κτηνιάτρους σας όσοι έχετε ζωάκια. Μαλτεζ 13 ετών χωρίς τσιπάκι 💔 φορούσε αντιπαρασιτικό κολάρο μπεζ. Δεν φαίνεται όμως έντονα. Είναι σίγουρα φοβισμένη και στρεσαρισμένη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ αν κάποιος την έχει πάρει πιστεύοντας ότι είναι αδέσποτη, να την επιστρέψει και θα ανταμειφθεί με 2.000 ευρώ. Παρακαλώ αν οποιοσδήποτε δει κάτι παράξενο ας επικοινωνήσει. Οποίος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!

Προσπαθώ να απαντάω σε όλα τα μηνύματα σε όλα τα σχόλια με πληροφορία. Είναι παρά πολλά, χάνω μερικά στις ειδοποιήσεις και κάποια μηνύματα αργούν να εμφανιστούν στα αιτήματα. Αν έχετε κάτι έγκυρο και δείτε ότι δεν σας απαντώ στείλτε μου ένα μήνυμα στα τηλέφωνα 6932490495 6936708598

Έχουμε την Κασι από 32 ημερών. Είναι 13 χρόνων και είναι το παιδί μας. Δεν θα σταματήσω να την ψάχνω. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να την βρούμε. Έχει σταματήσει η ζωή μας. Σας παρακαλώ μην σταματήσετε τις κοινοποιήσεις μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε και ο άνθρωπος που την έχει να μην γνωρίζει ότι την ψάχνουμε.😞
‼️‼️ΔΙΝΕΤΑΙ 2000 ΕΥΡΩ Α Μ Ο Ι Β Η ‼️‼️

‼️ΧΑΘΗΚΕ 19/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΗΛΥΚΟ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΩΝ‼️
Παρακαλώ κοινοποιήστε και ταγκαρετε άτομα από την περιοχή η όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει. 🙏🙏🙏
6932490495
6936708598
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.