Ραφήνα: Θλίψη στη Διασταύρωση – Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Κακαβούλα

Θλίψη στη Διασταύρωση Ραφήνας, καθώς έφυγε από τη ζωή η Ζωή Κακαβούλα

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιερός Ναός της Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας, καθώς η εκλιπούσα υπήρξε Μέλος της Ε.Φ.Α., ιδρυτικό μελος και υπεύθυνη μέχρι το τέλος του Συσσιτίου, των προσκυνηματικων εκδρομών, των εκδηλώσεων, των εορτών, της φιλοξενίας, του Αρχονταρικιου, του τμήματος Κοπτικης-Ραπτικής και με λίγα λόγια “μητέρα ” της Ενορίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Με πολλή την κατ’ άνθρωπον λύπη πληροφορούμε τους ευλαβεις ενορίτες και προσκυνητές του Ι Ναού μας, ότι εκοιμήθη η κ. Ζωή Κακαβούλα.

Η μακαριστή υπήρξε επί εικοσαετία πολύτιμος συνεργάτης στο έργο της Ενορίας, διακονωντας άοκνα και με αυταπάρνηση τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Μέλος της Ε.Φ.Α., ιδρυτικό μελος και υπεύθυνη μέχρι το τέλος του Συσσιτίου, των προσκυνηματικων εκδρομών, των εκδηλώσεων, των εορτών, της φιλοξενίας, του Αρχονταρικιου, του τμήματος Κοπτικης-Ραπτικής και με λίγα λόγια “μητέρα ” της Ενορίας μας.

Έχουμε την βεβαιότητα ότι πλέον αναπαύεται κοντά στον Κύριό μας τον οποίο αγάπησε με όλες τις δυνάμεις και την καρδιά, αγωνιζομενη συστηματικά για τον προσωπικό της αγιασμό.
Αιωνία και εν ευλογιαις η μνήμη της.

Η Εξόδιος Άκολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 5.00μ.μ. στον Ι. Ναό μας και μετά την ταφή θα προσφερθεί καφές στο Πνευματικό μας Κέντρο.

Καλούμε όσους την γνώρισαν ή και ευεργετηθηκαν να συμπροσευχηθουμε για την ανάπαυσή της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.