Ρένα Βλαχοπούλου: Η αποκάλυψη 20 χρόνια μετά τον θάνατο της

Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου κι έχει αφήσει εποχή με την πορεία της στον χώρο. Αυτό φαίνεται άλλωστε καθώς 20 χρόνια μετά τον θάνατό της απασχολεί τα media αρκετά συχνά.

Αυτή τη φορά, το φως της δημοσιότητας είδε μία νέα πληροφορία για τη σπουδαία ηθοποιό. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζαχόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την τελευταία συνάντηση που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Τα τελευταία λεπτά πριν τον θάνατο της Βλαχοπούλου

«Από τη Ρένα αυτό που αποκόμισα ήταν ο σεβασμός που είχε στους συναδέλφους της. Ποτέ δεν θα άκουγες κακή κουβέντα από το στόμα της. Έλεγε πάντα “πρέπει να σκέφτεσαι πώς θα μιλήσεις για έναν άνθρωπο γιατί μέσα από τη δουλειά του τρώει ψωμί. Και με αυτό δεν παίζεις”.

Η Ρένα είναι η πιο αξιοπρεπής προσωπικότητα που έχω συναντήσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μπήκα στο δωμάτιό της λίγα λεπτά πριν φύγει από τη ζωή. Της λέω “Ρένα μου, βλέπω είσαι πολύ καλύτερα. Άντε κάνε κουράγιο για να πάμε σπίτι. Πώς νιώθεις;”. Και μου απαντάει “μια χαρά Νίκο μου, μια χαρά”. Τόσο αξιοπρεπής. Και ύστερα από λίγα λεπτά έφυγε από τη ζωή», αποκάλυψε ο Νίκος Ζαχόπουλος.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.