Ακριβή η βουτιά στις οργανωμένες παραλίες της Ανατολικής Αττικής!

Οι οργανωμένες παραλίες της Αττικής γεμίζουν καθημερινά από κόσμο ενώ μάλιστα πολλές ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι ρεζερβέ μέρες νωρίτερα.

Ηλιοθεραπεία, βουτιά και παιχνίδια στη θάλασσα.

Όσοι ακόμη δεν έχουν πάρει άδεια από την εργασία τους και δεν έχουν φύγει για διακοπές επιλέγουν να περάσουν την ημέρα τους στις κοντινές παραλίες της Αττικής. Από πολύ νωρίς το πρωί οι ξαπλώστρες γεμάτες και οι κρατήσεις έχουν πάρει φωτιά.

«Ειδικά το Σαββατοκύριακο πρέπει να έχεις κλείσει. Γι’ αυτό παίρνω πριν 3-4 ημέρες τηλέφωνο και το κλείνω».

Οι κρατήσεις στις ξαπλώστρες στην παραλία του Αλίμου έχουν ξεκινήσει ήδη πριν από έναν μήνα. Όσοι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κράτηση είτε έρχονται πολύ νωρίς το πρωί είτε απλώνουν την πετσέτα τους στην άμμο.

Ακριβή… βουτιά

Αν και η πληρότητα στις παραλίες της Αττικής αγγίζουν σχεδόν καθημερινά το 100%, ένα μπάνιο στην θάλασσα αποδεικνύεται… ακριβή υπόθεση, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Στον Άλιμο τις καθημερινές η είσοδος είναι στα 8€ το άτομο και το σετ ξαπλώστρας στα 17€. Τα Σαββατοκύριακα η τιμή της εισόδου ανέρχεται στα 10€ το άτομο και η τιμή της ξαπλώστρας στα 22€.

Στη Βούλα τις καθημερινές η είσοδος είναι στα 7€ το άτομο και η τιμή για το σετ ξαπλώστρας κυμαίνεται μεταξύ 20 και 40€. Τα Σαββατοκύριακα η τιμή εισόδου ανεβαίνει στα 8,5€ και η τιμή του σετ κυμαίνεται μεταξύ 30 και 50 ευρώ.

Κι ενώ κάποιοι αργούν ακόμα να φύγουν διακοπές και με το θερμόμετρο να ανεβαίνει και πάλι, μια βουτιά στην παραλία φαίνεται πως είναι η μόνη λύση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.