Aνατροπή βυτιοφόρου με υγραέριο – Κλειστή παραμένει η Εθνική οδός στην Υλίκη

Παραμένουν τα προβλήματα με τις ουρές χιλιομέτρων που δημιουργήθηκαν το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Υλίκης από τη διακοπή κυκλοφορίας λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου.

Μέχρι και αργά το απόγευμα ο δρόμος παρέμενε κλειστός και στα δύο ρεύματα, καθώς σε εξέλιξη βρισκόταν λίγο μετά τις 8 η επιχείρηση μεταφόρτωσης του υγραερίου από το βυτιοφόρο.

Το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του στο 95.5 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Υλίκης λίγο μετά τις 15:00 της Δευτέρας (29/7) και κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα προστατευτικά τοιχία και μπάρες, σπάζοντάς τα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου και ανετράπη.

Ο τράκτορας «καρφώθηκε» πάνω στο διαχωριστικό, ενώ το βυτίο ανετράπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Για λόγους ασφαλείας, η ΕΛΑΣ έκλεισε την Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία από παρακαμπτήριους. Ειδικότερα, εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται στο ρεύμα προς Αθήνα στην 100,00 Χ/Θ (Α/Κ Ακραιφνίου) και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην 90,00 Χ/Θ (Α/Κ Θηβών).

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.