Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου

Κριός

Εκφράζεσαι άνετα και δημιουργικά σήμερα, καθώς η Σελήνη περνά στον τομέα της επικοινωνίας σου, αυξάνοντας την περιέργεια σου και ενθαρρύνοντας σε να μάθεις και να συνδεθείς. Οι ιδέες των άλλων ταυτίζονται με τις δικές σου και ταυτόχρονα σου αρέσει να μοιράζεσαι ή να υποστηρίζεις τους γύρω σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια αναποφασιστικότητα σήμερα καθώς ένα μέρος σου έχεις ανάγκη από προστασία και απομόνωση και ένα άλλο νιώθει την επιθυμία να κάνει κάτι καινούργιο. Δεν είναι καλή μέρα για αποφάσεις καθώς προσωρινά δεν εμπιστεύεσαι το ένστικτο και τη διαίσθηση σου.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον 2ο οίκο σου όλη μέρα η ενασχόληση με τις επιχειρήσεις σου είναι ευχάριστη και κατάλληλη. Έχεις μια ισχυρότερη ανάγκη να φροντίσεις αυτά που ήδη έχεις σήμερα. Ωστόσο αν αισθάνεσαι κάπως διχασμένος προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από τις σκέψεις σου, καθώς μπορείς να συνδυάσεις τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αισθάνεσαι ότι χάνεις κάτι. Είναι επίσης πιθανό να νιώσεις αφηρημένος με διαφορετικές κινήσεις και ενέργειες. Ενώ βρίσκεσαι σε ένα φιλικό κύκλο της Αφροδίτης, έχεις τη τάση να σκέφτεσαι απαισιόδοξα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Είσαι σε καλή φάση για να επιδιώξεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες σου. Ωστόσο μπορεί να μην αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τους γύρω σου. Θέλεις να τιμήσεις τη μοναδικότητα και την ελευθερία του πνεύματος σου, αλλά ταυτόχρονα ψάχνεις για παραδοσιακές μεθόδους αναζήτησης. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι εύκολη σήμερα, αλλά η αίσθηση της αποστολής ή του σκοπού είναι πιθανό να εμφανιστεί αργότερα σήμερα και αύριο. Μέχρι τότε μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις πολλά στο πιάτο σου ή πως έχεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικές καταστάσεις.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη σήμερα μπορεί να νιώσεις πως ο επιπλέον χρόνος για τον εαυτό σου ή η ξεκούραση σου είναι απαραίτητα αυτή τη στιγμή. Ίσως βρεις χρόνο και ενέργεια για να αφήσεις πίσω σου ένα επίμονο πρόβλημα. Είναι απαραίτητο να βρεις στιγμές χαλάρωσης. Καθώς είσαι πιο ευαίσθητος απέναντι στην αλλαγή διάθεσης των άλλων σήμερα, είναι εύκολο κάτι να διαταράξει την ισορροπία σου. Ίσως χρειαστεί να συντονίσεις κάποια άτομα ή πληροφορίες.

Λέων

Η Σελήνη κεντρίζει σήμερα το ενδιαφέρον σου για κοινωνικές συναναστροφές. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που παίρνεις τα πράγματα, τους ανθρώπους και ίσως ακόμα και τον εαυτό σου λίγο πιο στα σοβαρά. Την ίδια στιγμή η εξερεύνηση νέων προσωπικών ενδιαφερόντων μπορεί να είναι ελκυστική. Υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι διχασμένος σε σημεία, αβέβαιος ή ανυπόμονος στο να διαισθανθείς τις ανάγκες σου ή να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα της καριέρας και των στόχων σου, ενθαρρύνοντας σε να βάλεις νέους στόχους ή να τους υπενθυμίσεις στον εαυτό σου. Θα μπορούσες να νιώθεις κάπως διχασμένος τώρα, καθώς ένα μέρος σου θέλει χαλαρές και εύκολες αλληλεπιδράσεις και ένα άλλο αναζητά μια πιο βαθιά σύνδεση ή βαθύτερο νόημα. Υπάρχει κάποια τάση να μοιράζεσαι ανάμεσα σε αποφάσεις, συναισθήματα και δραστηριότητες. Στόχος είναι να εστιάσεις στις ευθύνες και την παραγωγικότητα σου. Το να κρατάς τα πράγματα απλά και να τα εκτιμάς μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος διαχείρησης.

Ζυγός

Τα επίπεδα συγκέντρωσης σου δεν είναι ιδανικά σήμερα, αλλά η μέρα είναι καλή για εξερεύνηση, περιπέτεια και επαφές με τρίτους. Απολαμβάνεις περισσότερη προσοχή στη καθημερινότητα και τις ασχολίες ή σε ότι έχει να κάνει με την ευεξία αυτές τις μέρες, αλλά οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε απομακρύνουν από αυτά τα πράγματα. Μπορεί να έχει ένα νόημα να συνδεθείς με τις ανάγκες σου δημιουργικά αντί να επιλέξεις να ασχοληθείς με τους άλλους, αλλά να μην βρίσκεις τον τρόπο. Η επιθυμία να επεκταθεί και να εξελιχθεί κάτι μπορεί να αποτελέσει κίνητρο.

Σκορπιός

Γενικά έχεις πολλά κίνητρα για να κάνεις πράγματα, να επιδιώξεις την ευεξία και να απολαύσεις τη καθημερινότητα σου. Σήμερα η επιθυμία σου να απολαύσεις τον εαυτό σου είναι ισχυρή και φαίνεται να ανταγωνίζεται αυτήν την ορμή. Ενώ θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως διχασμένος μεταξύ υποχρεώσεων και διασκέδασης, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι έχεις άφθονο χρόνο για να βρεις τη σωστή ισορροπία. Παρόλο που η ζωή δε ρέει εύκολα σήμερα, μπορείς να βρεις τρόπους να απολαύσεις τον εαυτό σου και να είσαι παραγωγική ταυτόχρονα. Η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο.

Τοξότης

Η αποκατάσταση της ισορροπίας στη ζωή σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Η σημερινή μέρα ευνοεί μια ώριμη, ειλικρινή προσέγγιση στις επαφές σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει κάποια κυκλοθυμία και ανησυχία καθώς λαχταράς περισσότερο από το συνηθισμένο τη φροντίδα, αλλά μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτό που σου έρχεται. Οι περισπασμοί είναι πολλοί και θα χρειαστείς χρόνο για να ανανεωθείς. Οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να μάθεις από τις αλληλεπιδράσεις σου και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας σου, διεγείροντας μια συναισθηματική ανάγκη για συνεισφορά και παραγωγικότητα. Θέματα εργασίας και υγείας μπορούν να απασχολήσουν ξανά σήμερα. Είναι μια περίοδος που απολαμβάνεις να συνδυάζεις πράγματα μεταξύ τους. Οι ήσυχες ή μοναχικές δραστηριότητες σου ταιριάζουν απόλυτα και μπορεί ακόμα και να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σου. Ωστόσο οι γύρω σου δεν ξέρουν απαραίτητα τι θέλουν σήμερα και αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και σένα.

Υδροχόος

Έχεις την τάση να διαπραγματεύεσαι και να συμβιβάζεσαι σήμερα περισσότερο απ’ ότι συνήθως, καθώς προτιμάς να καταλήξεις σε συμφωνία παρά να ταλαιπωρηθείς με προκλήσεις. Η τάση είναι να διατηρήσεις την ηρεμία. Ένα μέρος σου θέλει να διασκεδάσει, αλλά η επιθυμία για καινοτομία είναι επίσης έντονη, αφήνοντας σε να αισθανθείς μπερδεμένος ή διχασμένος κάποιες στιγμές σήμερα. Μόλις λύσεις αυτό το δίλλημα ή αποφασίσεις να μην το αφήσεις να σε ενοχλήσει είναι πιο πιθανό να απολαύσεις τις ευχάριστες δονήσεις για σύνδεση και κοινή χρήση.

Ιχθύες

Αναζητάς περισσότερη οικειότητα και ασφάλεια σήμερα. Έχεις την τάση να κάνεις περισσότερες προσαρμογές απ’ ότι συνήθως , αλλά είναι εξαιρετική στιγμή για να φέρεις μια καλύτερη ισορροπία στον κόσμο σου. Μπορεί να σε ωφελήσει να ρυθμίσεις τα πράγματα και να στοχεύσεις σε μια αναγέννηση. Δίνεις περισσότερη προσοχή στις προσωπικές σου ανάγκες, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί να αισθανθείς ότι έχεις επιπλέον ανάγκη για άνεση και υπάρχει κάποια τάση για ανησυχία. Προσωρινά μπορεί να μην είσαι σε επαφή με αυτό που θέλεις καθιστώντας καλύτερο να περιμένεις για περισσότερη σαφήνεια προτού λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.