Η Νία Βαρντάλος, το Ελληνικό διαβατήριο και η Ραφήνα

Η Nia Vardalos βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» που πραγματοποιήθηκαν στη Ραφήνα και την Κέρκυρα. Η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου ποζάρει στο αεροδρόμιο με το νέο της ελληνικό διαβατήριο και δεν κρύβει την περηφάνια και τον ενθουσιασμό της.

«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία τον περασμένο μήνα. Για πρώτη φορά προσγειώθηκα στην Αθήνα με το νέο μου ελληνικό διαβατήριο. Ευχαριστώ @greeceinla για αυτή την τιμή. Ήταν χαρά μου να κινηματογραφώ πολλές φορές στην Ελλάδα με βίζα και τώρα ανυπομονώ για πολλές ακόμη παραγωγές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εργαστείτε στην Ελλάδα… και να προσλάβετε Έλληνες!», έγραψε η Nia Vardalos στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos)

Με γυρίσματα στην Κέρκυρα, την Ραφήνα, την Ανάβυσσο και πλάνα από πολλά όμορφα νησιά της Ελλάδας, η ταινία, χάρη και στην προσεγμένη φωτογραφία της, βλέπεται πολύ ευχάριστα. Το γρήγορο μοντάζ αποδίδει ακριβώς την αίσθηση που έχει κάποιος όταν βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Πορτοκάλος: κανείς δε μπορεί να κάτσει ήσυχος πέντε λεπτά – εκτός του Ίαν – ή αν κάθεται, τότε σίγουρα κάτι ετοιμάζει. Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» κυκλοφόρησε το 2002 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.