Στο νοσοκομείο ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπράντ Πιτ μετά από ατύχημα

Σοβαρό ατύχημα για τον γιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Παξ Τζολί-Πιτ, ο οποίος -σύμφωνα με την αστυνομία- έπεσε με το ηλεκτρικό ποδήλατό του σε ένα αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο δρόμο του Λος Άντζελες.

Ο 20χρονος οδηγούσε τη Δευτέρα στη Λεωφόρο Los Feliz γύρω στις 5 μ.μ., δηλαδή την ώρα αιχμής σε έναν πολύβουο δρόμο, και καθώς πλησίαζε ένα κόκκινο φανάρι, έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στη διασταύρωση, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε για να δει αν ήταν καλά ο Παξ, ο οποίος δεν φορούσε κράνος τη στιγμή του ατυχήματος. Αστυνομία και παραϊατρικό προσωπικό έφτασαν στο σημείο, και μάρτυρες είπαν στο TMZ ότι ο Παξ πονούσε στο ισχίο και φαινόταν να είχε υποστεί τραύμα στο κεφάλι. Έτσι, μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για τις πρώτες απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί φοβήθηκαν ότι είχε υποστεί μικρή εγκεφαλική αιμορραγία από τη σύγκρουση, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Παξ είναι σε σταθερή κατάσταση και θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι του. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη αναφορά στην κατάσταση της υγείας του.

Ο Παξ, το τέταρτο από τα έξι παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο οποίος όπως και κάποια από τα άλλα αδέλφια του έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του, έχει θεαθεί πρόσφατα να κυκλοφορεί στο L.A. με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο τύπου BMX, σχεδόν πάντα χωρίς κράνος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail για το ατύχημα του Παξ, το ηλεκτρικό του ποδήλατο κοστίζει περίπου 3.000 δολάρια, αν και δεν είναι γνωστό αν τράκαρε με το συγκεκριμένο.

Οι νόμοι της Καλιφόρνιας για τα κράνη διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία του ποδηλάτου, οπότε δεν είναι σαφές αν χρειάζεται κράνος για αυτό το συγκεκριμένο ποδήλατο. Αυτό που είναι σαφές, είναι ότι ένα κράνος θα του ήταν χρήσιμο στο ατύχημα.

Ο Παξ Τζολί-Πιτ έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, έχοντας δώσει τη φωνή του στο “Kung Fu Panda 3” και είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία “Maleficent” που έπαιζε η μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.