Σάλος με το φιλί του Μακρόν με την υπουργό Αθλητισμού

Μία σφιχτή αγκαλιά και ένα ζεστό φιλί ανάμεσα στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και την υπουργό αθλητισμού Αμελί Ουντεά Καστερά κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχουν σκανδαλίσει τους Γάλλους που σχολιάζουν ότι ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μία… τρυφερή φιλία.

Η Ουντεά Καστερά στη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας κρατάει το πίσω μέρος του κεφαλιού του Μακρόν καθώς τον φιλάει στο μάγουλο, ενώ οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι με οικειότητα.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ, που είναι παρών στο σκηνικό, φαίνεται μάλλον αμήχανος μπροστά σε αυτή την εικόνα.

Η Madame Figaro, το γαλλικό περιοδικό, έκανε λόγο για ένα «περίεργο φιλί», επισημαίνοντας ότι η υπουργός «ξέρει σαφώς πώς να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για εκείνη».

Γράφει το γαλλικό περιοδικό: «Μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η πίεση έφυγε, δίνοντας τη θέση της στην ευφορία.

 

Σε μια έκρηξη χαράς, η υπουργός αθλητισμού Αμελί Ουντέα Καστερά και ο πρόεδρος Μακρόν φιλήθηκαν. Το φιλί προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση» ενώ στην εισαγωγή του ρεπορτάζ υπάρχει η φράση: «Τι είδους φιλί ήταν αυτό;».

Όταν η φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τους χρήστες των Κοινωνικών Μέσων που δεν είδαν με τόσο καλό μάτι αυτή την κίνηση.

«Τι είναι αυτό το φιλί ανάμεσα στην Ουντεά και τον Μακρόν;!», έγραψε κάποιος στα social και κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Δεν θα αρέσει στην Μπριζίτ».

«Γαμώτο αυτή είναι μια περίεργη αγκαλιά», «Ooh la la», «Βρίσκω αυτή τη φωτογραφία άσεμνη, δεν είναι αντάξια ενός προέδρου και ενός υπουργού», ήταν κάποια ακόμη σχόλια.

Άλλοι πάντως δεν βρήκαν τίποτα κακό στην αγκαλιά αυτή σημειώνοντας ότι είναι γνωστός ο χαιρετισμός των Γάλλων με τα δύο φιλιά.

Η Ουντεά Καστερά προκάλεσε αίσθηση νωρίτερα αυτό το μήνα όταν βούτηξε στον ποταμό Σηκουάνα στην προσπάθεια να πείσει τον κόσμο ότι ο ποταμός είναι κατάλληλος για τους αθλητές.

 

Παρόλα αυτά, ένας αριθμός αγώνων χρειάστηκε ήδη να αναβληθεί λόγω ανησυχιών για την ποιότητα του νερού.

Οι ανησυχίες για την καθαριότητα οδήγησαν στην αναβολή του τριάθλου ανδρών την Τρίτη, με τους υπεύθυνους να ελπίζουν ότι το κολυμβητικό τμήμα θα διεξαχθεί σύντομα μετά από καθαρισμό. Και το φιλί ανάμεσα στην ίδια και τον Μακρόν παραμένει ακόμη ένα μυστήριο…

newpost.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.