Ραφήνα: Βασιλόπουλος σε Τσεβά – “Δε θα σας σώσουν τα 4.000 ευρώ που σκέφτεστε να δώσετε σε τοπικά ΜΜΕ”

Προσπάθεια εξαγοράς των τοπικών ΜΜΕ, καταγγέλλει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, Ανδρέας Βασιλόπουλος, από την Δημοτική Αρχή

Ο κ Βασιλόπουλος καταγγέλλει ευθέως την κα Τσεβά ότι στις ανάγκες «άμυνας» της Δημοτικής Αρχής ο Δήμος αμέσως βρήκε χρήματα,  ενώ ο ίδιος και η παράταξη του απαιτεί διαφάνεια για τα χρήματα που θα δοθούν και καλεί τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πιέσουν τη Δήμαρχο για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Προσπάθεια εξαγοράς των τοπικών ΜΜΕ με δήθεν δαπάνες για έξοδα ενημέρωσης και προβολή πολιτιστικών δράσεων προσπαθεί να επιτύχει η διοίκηση Τσεβά ως τελευταία σανίδα σωτηρίας.

Το ερώτημα είναι ποια τοπικά site θα δεχθούν να εκθειάζουν μία διοίκηση που από το πρώτο εξάμηνο παραπαίει και πηγαίνει από λάθος σε λάθος, με τη μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών να έχει αγανακτήσει.

Καλοθελητές βέβαια πάντα υπάρχουν, αλλά η κοινή γνώμη δεν διαμορφώνεται από φτιαχτές ειδήσεις όταν η καθημερινότητα δείχνει άλλα. Σύντομα θα δούμε ποια ΜΜΕ θα λάβουν τα χρήματα και έτσι θα αποκαλυφθούν οι καλοθελητές.

Καταγγέλλουμε ευθέως την κα Τσεβά ότι για τις ανάγκες «άμυνας» του Δήμου στην τεράστια απειλή του Master Plan έλεγε συνεχώς ότι ο Δήμος είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση, ενώ για τις ανάγκες «άμυνας» της Δημοτικής Αρχής ο Δήμος αμέσως βρήκε χρήματα.

Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πιέσουν τη Δήμαρχο για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και να απαιτήσουν:

1) να θέσει διαφανή και σαφή κριτήρια των μέσων ενημέρωσης που θα μοιραστούν τα χρήματα αυτά (π.χ. επισκεψιμότητα, ιστορικότητα, εντοπιότητα της επιχείρησης, κλπ).

2) να ανακοινώσει το σχεδιασμό της δημοσιότητας που επιθυμεί να επιτύχει και το υλικό που θέλει να προβάλλει,

3) να ξεκαθαρίσει ότι ο Δήμος δεν θα πληρώνει για την ανάρτηση των Δελτίων Τύπου που είναι ούτως ή άλλως υποχρέωση των τοπικών ΜΜΕ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.