Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στο εμπορικό κέντρο της Νέας Μάκρης (φωτό)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Μάκρης σχετικά με τους καθαρισμούς που πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη στο κέντρο της πόλης

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του καθαρισμού των δρόμων στο εμπορικό κέντρο της Νέας Μάκρης, που πραγματοποιήθηκε εχθές, 1η Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη δράση ήταν αποτέλεσμα αιτήματος που διατυπώθηκε στην πρώτη μας συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαραθώνα, κ. Στέργιο Τσίρκα, και οργανώθηκε άμεσα από τα αρμόδια τμήματα του δήμου. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Δήμαρχο, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, κ. Γεώργιο Ζούρο, για την άμεση ανταπόκριση και την προθυμία τους να συνεργαστούν με τον Σύλλογό μας για τη βελτίωση του τόπου μας.

Ο καθαρισμός των δρόμων αποτελεί μία από τις πολλές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Μάκρης για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Με τη δράση αυτή, επιδιώκουμε όχι μόνο τη βελτίωση της αισθητικής της πόλης μας, αλλά και την προώθηση ενός καθαρού και ευχάριστου περιβάλλοντος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, οι οποίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Τελικά, μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οργανώσουμε και να καταφέρουμε να βελτιώσουμε το μέλλον μας.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της Νέας Μάκρης να γίνουν μέλη του συλλόγου μας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό και βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο θα ωφελήσει όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Μαστρογιάννης Πέτρος

Τηλ.επικοινωνιας 6948200244
email [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.