Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Πόσα εκατομμύρια θα κοστίσει & στους δύο ο χωρισμός;

Γυαλί που ραγίζει, δεν ξανά κολλάει λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ ισχύει ακριβώς αυτό!

Παρ’ όλο που το ζευγάρι προσπάθησε δύο φορές να κατακτήσει από κοινού την ευτυχία, τελικά και στη δεύτερη πρόταση οδηγήθηκε σε τέλμα με τους δύο σταρ πλέον να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Εκείνος, την ημέρα των γενεθλίων της ολοκλήρωσε την αγοραπωλησία του νέου σπιτιού όπου θα ζει από εδώ και στο εξής ως εργένης. Πρόκειται για μία βίλα αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades που πλέον αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του διάσημου ηθοποιού. Κύκλοι από το φιλικό περιβάλλον της Λόπεζ λένε πως αυτή η κίνησή του αποτέλεσε «μαχαιριά στη καρδιά» για την ίδια καθώς συνέβη ανήμερα των 55ων γενεθλίων της.

Έτοιμο το διαζύγιο, άκαρπες οι προσπάθειες συμβιβασμού

Το ζευγάρι έχει να εμφανιστεί κάπου μαζί από τον περασμένο Μάρτιο και όλοι λένε ότι η απόφαση για τον χωρισμό του δεν ήρθε ελαφρά την καρδία από καμία από τις δύο πλευρές. Όμως, ακόμα και οι προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων για συμφιλίωση απέβησαν άκαρπες και έτσι ήδη συμπληρώνονται όλα τα χαρτιά για την έκδοση του διαζυγίου τους.

«Τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού “έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν κατατεθεί ακόμη”, λένε οι καλά γνωρίζοντες.

«Ολοκλήρωσαν τα χαρτιά διαζυγίου μαζί πριν από ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν» υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις Άφλεκ και Λόπεζ όπως σημειώνουν με νόημα άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού: «Ταυτόχρονα, θα κυκλοφορήσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πώς έχουν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον και πώς πάλεψαν για να λειτουργήσει, αλλά δεν τα κατάφεραν… Δυστυχώς, στο τέλος δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν έχει τελειώσει και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο».

Εφόσον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, πλέον το μόνο που μένει είναι να περάσει ο καιρός για να εκδοθεί το πολύκροτο διαζύγιό τους που όπως ακούγεται έντονα, θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια τόσο στον διάσημο ηθοποιό όσο και στη λατίνα σταρ που έχει επικεντρωθεί για ακόμα μία φορά στη δουλειά της.

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.