Γάτος επέστρεψε στην οικογένειά του ύστερα από δύο χρόνια!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν τα μέλη μιας οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς ξαφνικά είδαν μπροστά στην πόρτα του σπιτιού τους τον αγαπημένο τους γάτο που είχε χαθεί πριν από 2 χρόνια.

Ο «Μαυρούκος», όπως ονομάζεται η γάτα, έκανε όπως πάντα τη βόλτα του στην περιοχή της Επισκοπής Ηρακλείου όπου ζούσε με τους ιδιοκτήτες της όταν το 2022 εξαφανίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης της γάτας, Γιαννης Φιοράκης και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του έψαχναν κάθε μέρα στη γύρω περιοχή για βρουν τον γάτο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το cretapost.,gr, στα τέλη Ιουλίου του 2024 , εμφανίστηκε στην πόρτα τους ο «Μαυρούκος». Αρχικά η οικογένεια δεν πίστεψε πως επρόκειτο για τον δικό τους χαμένο γάτο. Τον αναγνώρισε όμως ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος έκανε απίστευτες χαρές. Ο σκύλος δεν έχει καλές σχέσεις με τις υπόλοιπες γάτες, φαίνεται όμως πως ο «Μαυρούκος» ήταν η αδυναμία του.

Όπως δήλωσε στο cretapost, ο ιδιοκτήτης της γάτας, «τον είχαμε ξεγράψει, πιστεύαμε ότι ή βρισκόταν σε κάποιο σπίτι ή του είχε συμβεί κάτι κακό. Δεν πιστεύαμε ότι επέστρεψε πίσω μετά από 2 χρόνια. Ότι θα θυμόταν το σπίτι».

Ο γάτος δέχεται την περιποίηση των αγαπημένων του και πλέον δεν βγαίνει έξω από τα όρια του οικοπέδου.

«Δεν ξέρουμε που ήταν. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τώρα φοβάται να απομακρυνθεί από το σπίτι και δεν φεύγει από τα πόδια μας. Όπου πάμε μας ακολουθεί. Είναι υγιέστατος και καλοταϊσμένος. Δεν αποκλείεται να είχε βρει αλλού φιλοξενία», τόνισε ο κ. Φιοράκης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.