Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μετά τα 50 έχεις πολλές πληγές και φόβους, έχεις φάει τα χτυπήματα σου»

Ο Ρένος Χαραλμπίδης με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας στους θερινούς κινηματογράφους μίλησε στην εκπομπή ΕΡΤalks για την ηλικία των 50 ετών την οποία και διαπραγματεύεται το φιλμ για να αναφέρειπως ναι μεν μπορεί κάποιος να έχει περισσότερες ιδέες αλλά θα έχει και περισσότερες πληγές.

Ο Ρένος ρωτήθηκε: «Σε έναν δημιουργό δεν είναι πιο φυσικό, με την ωριμότητα που τον διακρίνει πλέον, να έχει πιο πολλές ιδέες μετά τα 50; Μετά από μια ηλικία; Δεν σου είναι πιο εύκολο με τις παραστάσεις που έχεις και την καριέρα που έχεις κάνει, έχεις γνωρίσει ανθρώπους και έχεις πια την εμπειρία;»

Και ο ηθοποιός είπε: «Έχεις όμως και κάτι ακόμα. Έχεις πάρα πολλές πληγές και φόβους… Η αφοβία και η ορμητικότητα είναι ένδειξη νεότητας και την καμαρώνουμε. Ε, στα 50 έχεις φάει τα χτυπήματα σου και τις αποτυχίες σου. Μπορεί να έχεις λοιπόν πιο πολλές ιδέες αλλά, επειδή ξέρεις πιο καλά τα ναρκοπέδια, έχεις πιο σκληρή αυτολογοκρισία. Βασανίζεσαι γιατί ξέρεις ότι πολλά δεν μπορούν να γίνουν έτσι όπως τα φαντάζεσαι εσύ».

Και κατέληξε με χιούμορ: «Άρα είναι μια αντιφατική στιγμή. Περιμένω τα 60 για να δω πως θα είναι».

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.