Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποθεώθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ολυμπιακό Χωριό!

Την αποθέωση γνώρισε κατά την επιστροφή του στο Ολυμπιακό Χωριό ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τον χάλκινο Ολυμπιονίκη υποδέχθηκαν όλοι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, οι οποίοι μάλιστα τον σήκωσαν και ψηλά και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Μαζί τους ήταν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Ολυμπιακός Ακόλουθος Μιχάλης Φυσεντζίδης και το μέλος της ΕΟΕ Νίκος Ξυλούρης.

Τον Λευτέρη συνόδευαν ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης και ο γιατρός Οδυσσέας Παξινός. Όλοι του έδιναν συγχαρητήρια και ήθελα να φωτογραφηθούν μαζί του.

Οι αγκαλιές του Πετρούνια με τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παρίσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας επισκέφθηκε την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο ξενοδοχείο της, όπου επικράτησε πανζουρλισμός.

Ο 33χρονος γυμναστής είδε τον καλό του φίλο, Κώστα Παπανικολάου, να τρελαίνεται. Αγκάλιασε έναν-έναν όλους τους παίκτες και τον Βασίλη Σπανούλη και για κάποια λεπτά έχασε το μετάλλιό του καθώς του το είχαν πάρει οι Έλληνες μπασκετμπολίστες και το επεξεργάζονταν με δέος.

 

Enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.