Θοδωρής Κατσικαλούδης για Φώτη Μεταξόπουλο: «Σκληρός και αγέλαστος, δεν μας υπολόγιζε καν»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε ο Θοδωρής Κατσικαλούδης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε και για την συνεργασία του με τον Φώτη Μεταξόπουλο.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το αν εκτός από καλές αναμνήσεις υπήρχαν και άνθρωποι που έβαλαν «τρικλοποδιές» στην καριέρα του, ο Θοδωρής Κατσικαλούδης ανέφερε: «Δεν θα έλεγα τρικλοποδιές, αλλά υποτιμούσαν το έργο των δεύτερων ηθοποιών. Θα ήθελα εδώ να τονίσω ότι ειδικά στην επιθεώρηση, εάν δεν είχε ο πρωταγωνιστής σωστό ατακαδόρο, καιγόταν όλο το νούμερο.

Ένας άνθρωπος που είχε την τύχη να σκηνοθετεί τις μεγαλύτερες επιθεωρήσεις της Αθήνα, όπως ο Φώτης Μεταξόπουλος, αρκετά σκληρός και αγέλαστος κατά τη δική μου άποψη αλλά και πολλών συναδέλφων, δεν συμπάθησε ποτέ τους δεύτερους ηθοποιούς, δεν μας υπολόγιζε καν».

Στη συνέχεια είπε: «Και για να μην πείτε ότι μιλώ στον αέρα, θα σας πω ότι στις παραστάσεις όπου έπαιζα εγώ με τον εν λόγω κύριο, όταν τις τραβούσε ένα κανάλι και το έδειχνε η τηλεόραση ποτέ δεν έγραφε τα ονόματα των δεύτερων ηθοποιών. Όποιες παραστάσεις έχω παίξει με σκηνοθέτη τον Μεταξόπουλο σε καμία δεν γράφει το όνομα μου. Και για να μην πει κανένας τίποτα, εγώ είχα μιλήσει τόσο στον ΑΝΤ1, στον σκηνοθέτη κ. Φίλλη και του είπα «Γιώργο, γιατί δεν μπήκαν τα ονόματα μας;».

«Είναι εντολή σκηνοθέτη» μου είπε. Αγαπητέ Φώτη, ύστερα από πολλά χρόνια θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι, εάν δεν ήμασταν εμείς οι δεύτεροι, «αντιπαθητικοί» ηθοποιοί, να δούμε τι παράσταση θα έκανες. Πάντως, σου εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και να είσαι καλά!».

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.