Ραφήνα: «Η Μαρουδιά» – Το νέο παντοπωλείο στη κεντρική πλατεία!

Στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, στην θέση του παλιού πρακτορείου ΟΠΑΠ, άνοιξε το νέο παντοπωλείο με την ονομασία “Η Μαρουδιά”.
Το κατάστημα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και ποιότητας στην τοπική αγορά, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Στο παντοπωλείο “Μαρουδιά” θα βρείτε προϊόντα ΜΙΡΑΝ, όπως παστουρμά, σουτζούκι, κεμπάπ και πεϊνιρλί, που αποτελούν την καρδιά της ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας. Επιπλέον, για τους λάτρεις των Κρητικών προϊόντων, υπάρχουν τυριά, σφακιανή τυρόπιτα και άλλες γευστικές λιχουδιές από την Κρήτη.

 

Μια άλλη ξεχωριστή πρόταση είναι η φέτα Βιτύνας, γνωστή για την αυθεντική της γεύση και την υψηλή της ποιότητα. Επιπλέον, οι Σκοπελίτικες πίτες που προσφέρονται στο κατάστημα είναι ιδανικές για ένα παραδοσιακό ελληνικό γεύμα.

“Η Μαρουδιά” δεν σταματά εδώ. Στα ράφια του παντοπωλείου θα βρείτε Παξιμάδια Αυγενάκη, μια ποικιλία μελιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και βότανα που μπορούν να συνοδεύσουν τα πιάτα σας ή να φτιάξετε αρωματικά τσάγια. Στην κάβα του καταστήματος, μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα κρασιών και ποτών για κάθε περίσταση.

Το παντοπωλείο διαθέτει επίσης κατεψυγμένα και νωπά προϊόντα, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε πάντα φρέσκα προϊόντα.
Για τους καπνιστές, προσφέρονται καπνικά είδη που συμπληρώνουν την πλούσια ποικιλία του καταστήματος.

Με φιλική εξυπηρέτηση και ποιότητα προϊόντων, το παντοπωλείο “Η Μαρουδιά” στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Ανακαλύψτε το, επισκεφτείτε το και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 14:30 και 17:30 έως 00:00
Σαββατοκύριακα: 8:30 έως 12:00
Τηλέφωνο: 2294028555

Παντοπωλείο “Η Μαρουδιά”, κεντρική πλατεία Ραφήνας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.