Alpha: Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια για τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη Ναταλία Γερμανού

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από καιρό, όμως πλέον μπήκαν και οι υπογραφές. Δύο είναι τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη Ναταλία Γερμανού από τον Σεπτέμβριο στη θέση της Εβελίνας Νικόλιζα και του Δημήτρη Πανόπουλου.

Ο λόγος για τον Άγγελο Βουράκη και την Ελεάνα Χρυσικοπούλου, οι οποίοι θα βρίσκονται τη νέα σεζόν δίπλα στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τη Ναταλία Αργυράκη.

Για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου η μεταγραφή της στον Alpha είχε γίνει γνωστή από το τέλος της περασμένης σεζόν. Η δημοσιογράφος, στενή συνεργάτης και φίλη της Ελένης Μενεγάκη, μπήκε νωρίς σε συζητήσεις, μόλις έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχιστεί η «Ελένη», κάτι που παραδέχτηκε κι η ίδια μπροστά στις κάμερες. Ο μόνος ενδοιασμός της είχε να κάνει με τις ημέρες και ώρες της εκπομπής διότι η Ελιάνα είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Όμως, τελικά, η εκτίμηση που τρέφει στη Ναταλία Γερμανού «κέρδισε» και είπε το μεγάλο «ναι».

Για τον Άγγελο Βουράκη, η εξέλιξη αυτή ήταν μία σχετική έκπληξη. Ο δικηγόρος που ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα του στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε εκδηλώσει την πρόθεση να ακολουθήσει τη Φαίη Σκορδά στο νέο τηλεοπτικό σπίτι της. Όμως, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες, οι συζητήσεις που είχε με το Mega δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα, κι έτσι βρήκε την ευκαιρία η Ναταλία Γερμανού που εξασφάλισε τη συνεργασία του.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.