“Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα δεν συμμετέχει σε αυτήν την παρωδία…”

Τα εξ αποστάσεως δημοτικά συμβούλια κάθε φορά που τα βρίσκουν σκούρα και θέλουν να κρυφτούν, είναι πλέον μια πραγματικότητα για τον δήμο μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα δεν συμμετέχει σε αυτήν την παρωδία της «ψηφιακής δημοκρατίας», δεν την εγκρίνουμε, καταγγέλλουμε τα αντιδημοκρατικά σας τεχνάσματα για να παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα και αναίμακτα.

Η ασυδοσία έχει συνέπειες, γι’ αυτό και θα βρείτε τον λαό του δήμου μας μπροστά σας.

Η Φασιστική νοοτροπία και πρακτικές των πολιτιστικών του Δήμου Μαραθώνα υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου, Στέργιου Τσίρκα ,του Αντιδημάρχου Πέτρου Πάλλη και του εντεταλμένου τους, Γιώργου Λεπουρη , μας παραπέμπουν στην ιστορική φράση «’Αρτον και θεάματα».

Αρχικά, απαγόρευσαν στις θεατρικές σκηνές του Δήμου Μαραθώνα να παίξουν στην κοινότητα του Βαρνάβα, χωρίς ποτέ να μας παρουσιάσουν τις αποφάσεις των θεατρικών σκηνών του Δήμου μας, τις οποίες επικαλούνται για να δικαιολογήσουν αυτήν τους την απόφαση.

Το κερασάκι στην τούρτα, που έρχεται για να δέσει με τις ανωτέρω πρακτικές της δημοτικής αρχής, είναι η “υποχρεωτική” παραίτηση της επικεφαλής της θεατρικής σκηνής της Νέας Μάκρης που με ανακοίνωση της αφήνει σαφέστατες αιχμές για τους λόγους της παραίτησης της!

Ενώ ο λαός της περιοχής μας στενάζει από τις οικονομικές δυσκολίες, η δημοτική αρχή επιβάλλει νέα χαράτσια. Ενώ οι δυσκολίες της καθημερινότητας των κατοίκων από τους σκαμμένους δρόμους, τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού, τους γεμάτους κάδους απορριμμάτων, τα πανάκριβα “τροφεία” για κάθε είδους χρήση δημοτικών χώρων και δραστηριοτήτων, Καλά κρατούν!!!

Οι κοινωνικές υπηρεσίες ( μέριμνα, παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ) υποβαθμίζονται συνεχώς και με νέους εσωτερικούς κανονισμούς λειτουργίας προσωπικού και κοινωνικών δομών που ψηφίζει η Δημοτική Διοίκηση με την ανοχή των παρατάξεων Παπουτσή και Αχλάδη, λειτουργούν στοιχειωδώς από το φιλότιμο των εργαζομένων .
Το πάρτι των εργολάβων με τις ευλογίες του κ.Τσίρκα αυξάνεται και πληθύνεται!
Λεφτά για πανηγύρια και εργολάβους υπάρχουν, μόνο για τις κοινωνικές δομές και υποδομές είναι άδεια τα ταμεία!!!

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
Σπύρος Ηλίας
Μιχάλης Ζαχαρίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.