Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μαρκό!

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα, ο οποίος και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, όπως ανακοίνωσε η Μαρκό.

Ο Πάστρας είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής την περσινή χρονιά ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο από τις υποδομές του Ολυμπιακού.

Η πρώην ομάδα του “πάγωσε” όμως τους πάντες και βύθισε στο πένθος το άθλημα, κάνοντας γνωστό ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Η ενημερωση της Μαρκό

Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της Μαρκό είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Χάρης την περσινή χρονιά, υπήρξε μέλος της οικογένειας μας και θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην οικογένεια και τους φίλους του.

Αδιανόητο, θλιβερό και τραγικό γεγονός η ξαφνική απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου,μα πάνω απ’ όλα ενός εκπληκτικού ανθρώπου και ενός αδαμαντινου χαρακτήρα.

Ένας άγγελος πέταξε ψηλά στον ουρανό τόσο πρόωρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας την θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία.
Αντίο Χαρη, καλό παράδεισο!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.