Ελεύθεροι και χωρίς όρους οι γονείς του νεκρού 3χρονου που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι γονείς του 3χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από την καγκελόπορτα του σπιτιού του στον Ασπρόπυργο.

Σε βάρος των γονέων του παιδιού, ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση από κοινού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι γονείς υποστήριξαν πως όταν το 3χρονο παιδάκι τους έπαιζε στην αυλή και όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, εκείνοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Μόλις άκουσαν τον θόρυβο βγήκαν και είδαν το αγοράκι τραυματισμένο και ο ο πατέρας το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε ο χειρούργος του Θριάσιου στην κατάθεσή του, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς αναπνοή.

«Όταν έφτασα, γινόντουσαν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ από συναδέλφους του νοσοκομείου και άλλων εμπλεκομένων ειδικοτήτων. Η προσπάθεια ανάνηψης διήρκησε 45 λεπτά χωρίς το οποιοδήποτε αποτέλεσμα» είπε ο χειρουργός του Θριάσιου νοσοκομείου.

«Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, για το οποίο οι εντολείς μου κατηγορήθηκαν για θανατηφόρα έκθεση. Κατά την απολογία τους, η οποία έγινε σε φορτισμένο κλίμα, έδωσαν όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις ισχυριζόμενοι ότι είχαν επιδείξει άκρα επιμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι» τονίζει ο Παναγιώτης Μαριόλης, συνήγορος υπεράσπισης των γονιών.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.