Κορωπί: Έρχονται τα Σφήττεια 2024 με συναυλία τζαζ και λαϊκή βραδιά

Συνεχίζονται τα πολιτιστικά Σφήττεια 2024 του Δήμου Κρωπίας τον Αύγουστο με συναυλία Μπλουζ και Τζαζ την Τετάρτη 21 Αυγούστου και λαϊκή βραδιά στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Φανουρίου Καρελά Κορωπίου στις 26 Αυγούστου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο πλ. Δεξαμενής θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 40 χρόνια παρουσίας των θρυλικών BLUESWIRE σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το επιμελείται και το παρουσιάζει ο αρχηγός του συγκροτήματος Ηλίας Ζάικος (κιθάρα, τραγούδι) ένας από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της μπλουζ.

Αμέσως μετά το κουαρτέτο Alexandros Affolter Quartet θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον θρυλικό τραγουδιστή της Jazz, Frank Sinatra,σε φημισμένα τραγούδια που έχει ακούσει και αγαπήσει το παγκόσμιο κοινό.

Τα πολιτιστικά Σφήττεια 2024 συνεχίζουν την παράδοση στήριξης των μεγάλων εορταστικών και τοπικών πανηγυρικών εκδηλώσεων της Ορθοδοξίας και στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Φανουρίου θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα 26 Αυγούστου μια ξεχωριστή λαϊκή βραδιά δίπλα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον οικισμό Καρελά στις 9 το βράδυ.

Οι εκλεκτές ερμηνεύτριες Σοφία Βώττα και Ιωάννα Λεγάκη μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου (τραγούδι-μπουζούκι) και βασικούς οργανοπαίκτες τον Νεκτάριο Γκάγκωση (βιολί) και τον Βαγγέλη Μπέκο (κλαρίνο) έχουν ετοιμάσει ένα δυνατό πρόγραμμα για να τιμήσουν την τοπική πανήγυρη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.