Άρχισαν να τον βρίζουν και να τον σπρώχνουν: Χαμός στο ζωντανό του Star, εξαγριωμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν το συνεργείο

Οργή και αγανάκτηση για τους κατοίκους στην βορειοανατολική Αττική, όσο συνεχιζόταν η μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Στο λεκανοπέδιο της Αττικής, η βορειοανατολική πλευρά είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Η αγανάκτηση και η εξαγρίωση του κόσμου που έβλεπε τις περιουσίες του να απειλούνται ήταν τέτοια, με κάποιους κατοίκους να προβαίνουν ακόμα και στη χρήση βίας κατα δημοσιογράφων.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Γκούμας ο οποίος από το πρωί βρισκόταν στα πύρινα μέτωπα μεταδίδοντας τα όσα συμβαίνουν στην πύρινη κόλαση της Αττικής θέλησε να πλησιάσει μία επιχείρηση η οποία βρισκόταν στον αστικό ιστό, στην περιοχή των Βριλησσίων και καιγόταν ολοσχερώς όμως στην προσπάθειά του, δέχτηκε τον προπηλακισμό κατοίκων.

Την ώρα που εκείνος μετέδιδε τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια του, νεαροί κάτοικοι, αγανακτισμένοι που έβλεπαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, προπηλάκισαν τον δημοσιογράφο ο οποίος όμως με κατανόηση σε αυτή την τραγωδία που ζουν, έλεγε συνεχώς «δεν πειράζει, δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε το ρεπορτάζ» αγνοώντας με σεβασμό τις χειρονομίες εναντίον του.

Τελικά κατάφερε να φτάσει στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης που καιγόταν, ακούγοντας όμως τα… εξ αμάξης από τους κατοίκους που βρίσκονταν σε απόγνωση…

enimerotiko.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.