Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα

Θύμα της πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε την Αττική, έπεσε μεταξύ άλλων και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είδε την εξοχική κατοικία του στον Βαρνάβα Αττικής να γίνεται στάχτη, όπως και όλα τα δέντρα που διατηρούσε εντός του κτήματος.

Η καταστροφή όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα που εξασφάλισε το newsit.gr είναι ολοσχερής.

Το μόνο που διασώθηκε της πυρκαγιάς ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που ο Γιάννης Ζουγανέλης διατηρούσε εντός του κτήματος στο Βαρνάβα, στη μνήμη του πατέρα του Νικολάου:

Η οικία του Γιάννη Ζουγανέλη, βρισκόταν σε οικόπεδο 11 στρεμμάτων και ο γνωστός καλλιτέχνης, επισκεπτόταν πολύ συχνά καθώς ήταν από τους αγαπημένους προορισμούς του, τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγο του Ισιδώρα Σιδέρη και την κόρη τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ο πόνος μου για την καταστροφή του φυσικού πλούτου της πατρίδας είναι μεγάλος. Μαζί με τα δάση και τις περιουσίες του κόσμου, καίγεται και το μέλλον μας… Πονάει η ψυχή μου», αρκέστηκε να πει στο newsit.gr ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, εντός της κατοικίας ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε έργα μεγάλης συναισθηματικής αξίας.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.