Τρομακτική πρόβλεψη για σεισμό 7 Ρίχτερ σε λίγες μέρες στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές περιλαμβάνει

Σε μια άκρως ανησυχητική πρόβλεψη για ισχυρότατο σεισμό της τάξης των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προέβη εκ νέου ο ερευνητής Frank Hoogerbeets.

«Καθώς πλησιάζουμε στις 18-19 Αυγούστου, είναι σημαντικό να είμαστε σε επιφυλακή για έναν πιθανό μεγάλο σεισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες αυξομειώσεις, η Κρήτη, η Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα, το Αιγαίο και ο Μαρμαράς βρίσκονται σε επιπλέον επιφυλακή. Μπορεί εύκολα να φτάσει το μέγεθος 7 σε αυτή την περιοχή», λέει ο Frank Hoogerbeets.

«Η πιο κρίσιμη περίοδος θα είναι πιθανότατα 20-23 Αυγούστου, αλλά μια ισχυρή δόνηση μπορεί ήδη να συμβεί περίπου στις 15-16 Αυγούστου», τονίζει σε ανάρτησή του.

O Ολλανδός ερευνητής που είχε προβλέψει τα 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία πέρσι προειδοποίησε και προ 20ημέρου την Ελλάδα για μεγάλο σεισμό.

Ο Ολλανδός ερευνητής, Φρανκ Χούγκερμπετς με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για επερχόμενο σεισμό στην περιοχή των Δωδεκανήσων και γενικότερα στον ελλαδικό χώρο.

«Η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο. Ενώ στην Ελλάδα γίνονται σεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ ανά 2 χρόνια, δεν έχει σημειωθεί τέτοια δόνηση από το 2021. Τελευταία φορά που τα Δωδεκάνησα είχαν μεγάλο σεισμό ήταν πριν από τέσσερα χρόνια», ανέφερε ο Χούγκερμπερτς.

Μάλιστα, λίγο αργότερα έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρει λιτά «Να είσαι προσεκτικοί. Ένας ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή είναι πιθανός»!

Ο Χούγκερμπετς προβλέπει, όπως αναφέρει ο ίδιος, τους σεισμούς με βάση τις κινήσεις των πλανητών, με τις μεθόδους του να είναι αμφιλεγόμενες…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.