Λιμενικό: Συμπλοκή 14 ατόμων στο πλοίο προς Ραφήνα

Eντοπίστηκαν σε αποσκευές δύο όπλα (ρέπλικες), τα οποία κατασχέθηκαν

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για το “χοντρό” επεισόδιο που έγινε με επιβάτες σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μύκονος-Ραφήνα και για το οποίο σας ενημερώσαμε άμεσα από το irafina.gr!

Τις απογευματινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Τήνου από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού-ταχύπλοου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου ¨SUPEREXPRESS¨ Ν.Π. 12580, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Τήνου προς το λιμάνι της Ραφήνας, ότι κρίνεται επισφαλής η συνέχιση του πλου και επιστρέφει στο λιμάνι της Τήνου.

Συγκεκριμένα, μετά τον απόπλου του πλοίου, σημειώθηκε συμπλοκή δεκατεσσάρων (14) επιβατών στο σαλόνι του πλοίου. Με την επιστροφή του ¨SUPEREXPRESS¨ στο λιμάνι της Τήνου, στελέχη της Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος της Τήνου προέβησαν στη σύλληψη δεκατεσσάρων (14) ημεδαπών επιβατών για παράβαση του άρθρου 292 Π.Κ. (Παρακώλυση συγκοινωνιών).

Σε περαιτέρω έρευνες, εντοπίστηκαν σε αποσκευές δύο (02) όπλα (ρέπλικες), τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατόπιν αιτήματος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, επιβιβάστηκαν επί του ¨SUPEREXPRESS¨ δύο (02) στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου για τη συνέχιση του δρομολογίου του προς το λιμάνι της Ραφήνας, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.