Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Βαριά» η ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος Αυγούστου

Η Άση Μπήλιου έρχεται εκ νέου να μας προειδοποιήσει για την χαοτική κατάσταση, που θα βιώσουν τα ζώδια έως το τέλος Αυγούστου, με μια όψη αρκετά δύσκολη.

Ο Ερμής οπισθοχωρεί φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο της Παρθένου στο ζώδιο του Λέοντα ανήμερα της Παναγίας, για να προσθέσει ακόμη ένα βαθμό χάους στην καθημερινότητα μας καθώς η κύρια όψη του θα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Θα υπάρξει και τρίτη τον Σεπτέμβριο όταν πλέον θα είναι ορθόδρομος στον Λέοντα.

Ήδη από τις 05/08/2024 έχουμε γευτεί την πρώτη φάση της ανάδρομης πορείας του στην Παρθένο και είναι αλήθεια πως για τη χώρα μας η γεύση ήταν πικρή. Όπως κάθε φορά που έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή, η ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις διακόπτεται και δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις, ατυχήματα, προβλήματα, εμπόδια και διάφορα άλλα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας, αφού ο Ερμής ούτως ή άλλως είναι δείκτης τόσο των επαφών, των εμπορικών δοσοληψιών, της εκπαίδευσης, των μετακινήσεων και των μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.