Εκτέλεση εν ψυχρώ: Ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τη θεία του με καραμπίνα

Την δολοφονία της γυναίκας η οποία νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε νεκρή με τραύματα από καραμπίνα στα Ιωάννινα, φέρεται να ομολόγησε ο ανιψιός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανιψιός της νεκρής γυναίκας «έσπασε» κατά την ανάκριση και ομολόγησε τη δολοφονία της.

O δράστης μάλιστα φέρεται να έχει κρύψει το όπλο του εγκλήματος, το οποίο αναζητάει πλέον η αστυνομία. Ο ανιψιός της γυναίκας, είχε αρχικά πει στους αστυνομικούς ότι την εντόπισε νεκρή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Στην άμεση εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε χωριό των Ιωαννίνων, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες σήμερα (16-8-2024), ο κατηγορούμενος ενημέρωσε τις Αρχές ότι βρήκε νεκρή εντός του σπιτιού της ημεδαπή συγγενή του.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών προέκυψαν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο ημεδαπός κατηγορείται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024, πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα με κυνηγητικό όπλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Το χρονικό της δολοφονίας

Συγκλονίζει την μικρή κοινωνία του χωριού Περίβλεπτος Ιωαννίνων το έγκλημα με θύμα μία 62χρονη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς χτυπήθηκε με καραμπίνα στο στήθος. Σύμφωνα με το epirusgate.gr η 62χρονη Δήμητρα Β. βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της από τον 36 χρόνο ανιψιό της, που συχνά ζούσε στο σπίτι της.

Ο 36χρονος ειδοποίησε την αστυνομία , με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να τον ανακρίνουν.

Όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της δολοφονίας παραμένουν ανοιχτά με κυριότερο το οικονομικό. Ο ιατροδικαστής βεβαίωσε πριν λίγο τα αίτια θανάτου , που προήλθαν από σφαίρες πυροβόλου όπλου σε στήθος και κοιλιά.

“Ήταν μία πολύ καλή ήσυχη γυναίκα η 62χρονη. Έκανε παρέα με αρκετές γυναίκες όπου πήγαιναν στο σπίτι της για καφέ και κουβέντα” , είπε μιλώντας στο epirus-tv-news κάτοικος της Περιβλέπτου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.