Ανατολική Αττική: Αυξημένες οι κλοπές στις παραλίες – Αρπάζουν κινητά & πορτοφόλια

Στις παραλίες της Αττικής, που δεν πέφτει καρφίτσα, έχουν επικεντρώσει την δράση τους επιτήδειοι με στόχο τα πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα αξίας των λουόμενων.

Οι πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με την ευρηματικότητα και την οργανωμένη δράση των κακοποιών, ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

Στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού που διανύουμε, οι παράλιες της Αττικής είναι γεμάτες. Όσο όμως οι λουόμενοι απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα από το κύμα, κάποιοι ανοίγουν αυτοκίνητα και κλέβουν τα προσωπικά αντικείμενα των κολυμβητών ή περιμένουν για τη βουτιά τους προκειμένου να φύγουν με το κινητό και το πορτοφόλι τους.

Φαινόμενο, που παρατηρείται τους θερινούς μήνες σε παραθαλάσσιες περιοχές που συγκεντρώνονται αρκετοί λουόμενοι, αρά και πολλά υποψήφια θύματα.

«Συμμορίες διαρρηκτών λυμαίνονται τα νότια προάστια για αυτό οι λουόμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην αφήνουν μέσα στο αυτοκίνητο, σε εμφανή σημεία, αποσκευές, τσάντες, πολύτιμα αντικείμενα», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος των αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Οι λουόμενοι ζητούν πιο συχνές περιπολίες αστυνομικών στις παραλίες προκειμένου να αισθανθούν περισσότερο ασφαλείς και να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.