Δεν τους αντέχει κανείς – Τι τρέχει με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται αντιμέτωποι με σφοδρή κριτική από έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα μετά την αποχώρηση ενός ανώτερου βοηθού τους μόλις τρεις μήνες μετά την έναρξη της θητείας του.

Ο Josh Kettler ανέλαβε τα καθήκοντα του επιτελάρχη για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο και τρεις μήνες αργότερα διακόπηκε η συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσληφθεί σε δοκιμαστική βάση και οι δύο πλευρές πήραν την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους, συμφωνώντας πως δεν ήταν το σωστό ταίριασμα.

Ο πρώην επιτελάρχης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο, εντάσσεται σε μια μακρά λίστα με υψηλού προφίλ αποχωρήσεις για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, που βρίσκονται σε περιοδεία στην Κολομβία.

Ο Bennett Levine, μάνατζερ της Archewell Productions του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, παραιτήθηκε στην αρχή της χρονιάς, ενώ ο υποψήφιος για Όσκαρ παραγωγός Ben Browning άφησε τη θέση του ως επικεφαλής περιεχομένου στην εταιρεία τον Ιανουάριο του περασμένου χρόνου.

Η δύσκολη συνεργασία με Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

«Φαίνεται να είναι μια ακόμα περίπτωση ενός μέλους του προσωπικού που δεν είναι ικανοποιημένο μαζί τους και σίγουρα αναπτύσσουν ένα μεγάλο ιστορικό δυσαρεστημένου προσωπικού» υπογραμμίζει ο βασιλικός συγγραφέας Pauline MacLaran.

«Αν και δημοσιοποιήθηκε ότι η απόφαση ήταν με κοινή συναίνεση για τρίμηνη δοκιμή, το γεγονός ότι δεν λειτούργησε, απλώς ενισχύει την εντύπωση ότι είναι δύσκοκο να συνεργαστείς μαζί τους» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Η αρχή της συνεργασίας του Josh Kettler ήταν πριν από την περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία και η αποχώρησή του συνέπεσε με το ταξίδι του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στην Κολομβία.

Ο Josh Kettler, που υπηρετούσε ως επικεφαλής του προσωπικού στην πλατφόρμα επικοινωνίας Cognixion, φέρεται να προσελήφθη για να καθοδηγήσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στην επόμενη φάση των εγχειρημάτων τους.

«Από έξω φαίνεται ότι δεν συνεννοούνται τόσο καλά» επισημαίνει η καθηγήτρια Μάρκετινγκ και Έρευνας Καταναλωτών στο πανεπιστήμιο Royal Holloway στο Λονδίνο κ. Maclaran.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.