Οπαδός του Παναθηναϊκού ο 36χρονος «Ντένις Μολότοφ» που πυροβολήθηκε στο Ίλιον

Γνώριμος των αρχών και των οπαδικών κύκλων, είναι ο 36χρονος που δέχτηκε πυρά, έξω από καφετέρια επί της Λεωφόρου Καματερού στο Ίλιον.

Ο άνδρας που τραυματίστηκε σε κοιλιά και γλουτό, είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ντένις Μολότοφ», με καταγωγή την Ουκρανία.

Στις 18 Μαΐου, ο 36χρονος μαζί με τον 36χρονο που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με δυο τραυματίες, είχαν «στείλει» έναν Βρετανό στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έπειτα από ξυλοδαρμό.

Ο δύο σεσημασμένοι κακοποιοί, που παρείχαν υπηρεσίες ασφαλείας σε γνωστό strip club, φέρεται να επιτέθηκαν σε δύο άνδρες λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όταν κατά την αποχώρηση τους από το μαγαζί, εξέφρασαν παράπονα για τις παροχές του καταστήματος και το ύψος του λογαριασμού.

Είχαν πληρώσει… 2.800€ για χορούς των… 200€. Με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, εισήλθαν εντός του καταστήματος και αμέσως μετά βγήκαν προσεγγίζοντας τους δύο Άγγλους.

Ο 46χρονος χτύπησε τον ένα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος απώθησε τον άλλον άνδρα, παροτρύνοντάς τον να αποχωρήσει.

Η επίθεση το βράδυ της Πέμπτης έγινε για άγνωστο λόγο και αφού είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ ομάδας ατόμων.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο εντόπισαν έναν κάλυκα και διαπίστωσαν πως είχε σπάσει και η τζαμαρία της επιχείρησης.

Λίγη ώρα αργότερα ένα αυτοκίνητο εγκατέλειπε αιμόφυρτο έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο στα Βόρεια προάστια έναν άνδρα, που όπως διαπίστωσαν τα στελέχη της ασφάλειας ήταν ο «Ντένις Μολότοφ» και ήταν το άτομο που είχε δεχτεί τα πυρά του αγνώστου στο Ίλιον.

lawandorder.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.