Κανονικά λειτουργεί η κατασκήνωση παρά τα εγκληματικά κενά – Οι καταθέσεις των παιδιών θα ρίξουν «φως»

Συνεχίζεται η έρευνα για τον πνιγμό της 8χρονης. Άφαντος ο εκπρόσωπος της κατασκήνωσης. Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του η 8χρονη Αγγελική σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

Μέχρι αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατασκήνωση λειτουργεί κανονικά, τη στιγμή, που έχουν ανακληθεί οι άδειες λειτουργίας για τις δύο πισίνες της.

Η έρευνα των αρμόδιων Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να εξεταστούν από το Τμήμα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης όλα τα παιδιά, που βρισκόταν στην ομάδα της μικρής Αγγελικής.

Μέχρι στιγμής, ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης παραμένει άφαντος και αναμένεται η κλήση του από τον Εισαγγελέα όταν σχηματιστεί δικογραφία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε το κοριτσάκι παραμένουν άγνωστες, με τα επικρατέστερα σενάρια να αναφέρουν πως είτε το παιδί μετά την τραπεζαρία μπήκε και πάλι στην πισίνα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς είτε δεν βγήκε ποτέ από την πισίνα και επήλθε το μοιραίο.

Γονείς, που έχουν στείλει τα παιδιά τους στη συγκεκριμένη κατασκήνωση τονίζουν πως προτίμησαν να τα αφήσουν να συνεχίσουν τις διακοπές τους, μίλησαν μαζί τους και τα συμβούλεψαν να είναι ψύχραιμα.

Στο μεταξύ, οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στην τραπεζαρία για φαγητό με τις αρχές να παίρνουν καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού θανάτου της. Μάλιστα, το παιδί δεν το αναζήτησε κανείς, πέρα από την αδερφή του!

Το άτυχο κοριτσάκι φαίνεται ότι δεν πήγε ποτέ για φαγητό στην τραπεζαρία, όπως ανέφερε και ο παππούς της, μιλώντας χθες στον ALPHA.

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στην πισίνα με το μαγιό του. Φαίνεται ότι δεν έφυγε ποτέ από αυτήν για να πάει για φαγητό, γιατί όταν πάνε στην τραπεζαρία τα παιδιά, ντύνονται. Δεν πάνε με το μαγιό. Η Αγγελική μπήκε στην πισίνα με τα υπόλοιπα παιδιά και τη μεγαλύτερη αδελφή της, που ήταν μαζί στην κατασκήνωση. Όταν βγήκαν από αυτήν και πήγαν για φαγητό, η αδελφή της αναζήτησε την Αγγελική, αλλά δεν ήταν εκεί», ανέφερε αρχικά.

Το απίστευτο είναι ότι η πρώτη που ανακάλυψε ότι η οκτάχρονη έλειπε από την τραπεζαρία ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της και όχι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης. Ουσιαστικά εκείνη τους ειδοποίησε ότι η Αγγελική δεν ήταν μαζί τους.

Ήταν 3 ώρες τον πάτο της πισίνας!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το άτυχο κοριτσάκι βρισκόταν για τρείς ώρες στον πάτο της πισίνας, όπου δεν το αναζήτησε κανείς παρά μόνο όταν άρχισε να την ψάχνει η αδερφή της!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.