«Πόλεμος» της βουλγαρικής μαφίας! Σοκάρουν τα βίντεο από την άγρια συμπλοκή στο beach bar

Δείτε βίντεο ντοκουμέντα από την άγρια συμπλοκή στο beach bar «Achinos Tuti Beach» στην περιοχή Χανιώτη – Πρωταγωνιστές ο αρχηγός του υπόκοσμου της Βουλγαρίας και οι μπράβοι του…

Άτομα του οργανωμένου εγκλήματος και του υπόκοσμου της Βουλγαρίας είναι οι πρωταγωνιστές της άγριας συμπλοκής σε beach bar στην περιοχή Χανιώτη στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Μάλιστα σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ αυτών είναι και ο φερόμενος αρχηγός της βουλγαρικής μαφίας Kircho Ruskia και οι μπράβοι του. Όλοι τους όπως αναφέρεται καταζητούνται από τις Αρχές της γειτονικής χώρας για την εγκληματικής τους δράση.

Η αφορμή για το άγριο επεισόδιο

Επίσης όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δράστες και θύματα είναι όλοι τους Βούλγαροι αφού το beach bar ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία της γειτονικής χώρας που διατηρεί πολύ γνωστό εστιατόριο και στη Σόφια.

Η άγρια συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε επειδή η παρέα του Kircho Ruskia θεώρησε ότι άργησαν να τους σερβίρουν και κάλεσαν μια παρέα μπράβων που επιτέθηκαν στο προσωπικό του εστιατορίου πετώντας καρέκλες και τραπέζια ενώ είχαν μαζί τους μαχαίρια και ρόπαλα όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας εντός του καταστήματος.

Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές με τα άτομα να επιτίθενται και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό. Οι κάμερες κατέγραψαν να τον χτυπούν αλύπητα ακόμα και όταν είχε πέσει στο πάτωμα και να τον αφήνουν αναίσθητο. Στον άγριο ξυλοδαρμό του συμμετείχε και ο ίδιος ο Kircho Ruskia με τα άσπρα ρούχα.

Το επεισόδιο κλιμακώθηκε όταν στο χώρο έσπευσαν τρεις μπράβοι του μαγαζιού, επίσης βούλγαροι και άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα σοβαρά αφού δέχθηκε σφαίρα στο στήθος.

Όπως φαίνεται στις εικόνες το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο ακόμα και μικρά παιδιά. Όταν κατάλαβαν τι γινόταν όλοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι έξω από το εστιατόριο.

  • Δείτε τρία βίντεο ΕΔΩ (προσοχή σκληρές εικόνες)

Συλλήψεις

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν πέντε άτομα, ηλικίας 30, 39, 40, 40 και 45 ετών. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Στον χώρο που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δύο γκλοπ, τρία σπρέι πιπεριού και τρία μαχαίρια.

Ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης του καταστήματος αιμόφυρτος

Αναζητούνται τρία άτομα

Παράλληλα η Αστυνομία αναζητά και τους τρεις σεκιούριτι που κλήθηκαν στο beach bar για «προστασία». Ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σύγκρουση να οφείλεται σε διαφορές μεταξύ μελών της βουλγαρικής μαφίας, με την καθυστέρηση της παραγγελίας να αποτελεί μόνο την αφορμή. Παράλληλα, προανάκριση και έρευνα για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πολύγυρου.

Ο 45χρονος Αλοτζεϊλάτ Ελευθέριος, νόμιμος ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, ο οποίος διατηρεί και ένα εστιατόριο στη Σόφια που αποτελεί στέκι της βουλγαρικής ελίτ και πολιτικών, φέρεται να είναι φίλος με τον 55χρονο αρχηγό της ομάδας που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο, γνωστό ως «ο Βέλγος».

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο «Βέλγος» είναι γνωστός εγκληματίας που θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί, καθώς εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του στη Βουλγαρία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.