Φιλικό: Θύελλα Ραφήνας-Κόρινθος 1-2

Τη δυνατότητα να πάρουν ένα δείγμα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους είχαν ο Ανδρέας Ντερτινής στην Θύελλα Ραφήνας και ο Πάρης Ανδράλας στον ΠΑΣ Κόρινθος.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο στάδιο της Ραφήνας σε ένα δυνατό φιλικό που έγινε σήμερα (17/8), το οποίο ολοκληρώθηκε με το νικηφόρο 1-2 για την Μπάρτσα. Η Κόρινθος έδειξε ότι διαθέτει αρκετή ποιότητα σαν σύνολο αφού δημιούργησε φάσεις έχοντας υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της. Από την πλευρά της η Θύελλα Ραφήνας στάθηκε πολύ καλά σε τακτικό επίπεδο, δείχνοντας θετικά σημάδια γραφής σε όλο το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15′ χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Χατζή με πλασέ, με τον Μπαρμπαρούση να ξεκινάει την… απόσβεση κάνοντας το 0-2 στο 33′ με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Κόρινθος στο α’ μέρος είχε δοκαρι σε σουτ του Μίσκου στο 2′.

Στο β’ μέρος οι πολλές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να ρίξουν τον ρυθμο του αγώνα με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 81′ με πέναλτι του Γκούμα για το τελικό 1-2

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ανδρέας Ντερτινής) Καλογερόπουλος, Σαμάρκος, Πιέτρι, Μαντζώρος, Τσούκας, Σταυρίδης, Κοντογιάννης, Μακροδημήτρης, Μπουντάκης, Γκούμας, Χίσο.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ντόστης, Μπαλλής, Φλώρος, Μετσοβίτης, Σαντίκου, Μαργιέτης, Παπαδημητρίου, Κωτσάκης, Σταματόπουλος, Κούτσικος, Κουλαξιδέλης, Ντολάνι.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Πάρης Ανδράλας) Διασσινός, Χατζής, Μαγκάκης, Μπιμπισίδης, Νικολάου, Χαλατσής, Μίσκου, Χαρίτος, Μπαρμπαρούσης, Αλμπάνης, Παπουλης.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Κουτσουμπέλας, Μαγγανάς, Στασινόπουλος, Ευθυμίου, Παπανικολάου, Μερκούρης, Τριανταφυλλος.

Δεν αγωνίστηκαν για την Μπάρτσα οι Γλυνός, Δερμιτζάκης που ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.