Exatlon – spoiler: Ανεβάζει ταχύτητα και κλειδώνει τα πρόσωπα – Παρουσιαστής και παίκτες

Το casting call του Exatlon στην Ελλάδα είναι σίγουρα κάτι που δεν περίμεναν στην Acun Medya. Αφ’ενός υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, αφ’ετέρου κάθε βιογραφικό έβγαλε λαγό για την εταιρία παραγωγής.

Το Exatlon είναι το πιο αγωνιστικό ριάλιτι που διαθέτει η εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί, με διοργανώσεις σε αρκετές χώρες. Τόπος διεξαγωγής παραμένει ο Άγιος Δομίνικος, που προσφέρει άπλετο έδαφος για να στηθούν οι γιγάντιοι στίβοι των ριάλιτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως απευθύνεται κυρίως σε αθλητές, που μπορούν να τρέξουν τις ιδιαίτερες πίστες. Ενώ δεν θα γίνεται αγώνας στέρησης σε φαγητό, ή παραμονή σε καλύβες κι έκθεση στις καιρικές συνθήκες του Αγίου Δομίνικου όπως στο Survivor. Οι παίκτες μένουν σε σπίτι ειδικά διαμορφωμένο.

«Έξι απίθανες πίστες ανεβάζουν το παιχνίδι στην κορυφή. Το πιο εντυπωσιακό σκηνικό περιμένει εσένα που ξέρεις να αγωνίζεσαι και έχεις στόχο το μεγάλο έπαθλο», είναι το moto στην πρόσκληση των παικτών. Και στο σημείο αυτό πέτυχαν διάνα. Γιατί η ανταπόκριση βγάζει την Acun Medya από μεγάλη ταλαιπωρία. Επιλέγοντας τους ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν τις δοκιμασίες και στους 6 στίβους του Exatlon, προέκυψαν παίκτες που είναι πρόθυμοι και για το Survivor 2025. Άλλωστε τα τεστ αντοχής είναι ανάλογα, αν και το νέο ριάλιτι είνα μακράν πιο απαιτητικό.

Η διάρκεια του νέου ριάλιτι είναι μικρότερη από αυτή του Survivor, αφού η νίκη και η κατάκτηση του τρόπαιου για τον τελικό προϋποθέτει το πέρασμα από τον τελευταίο στίβο.

Ενώ και το αγκάθι που υπήρχε για τη θέση του παρουσιαστή, όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεραστεί. Η παραγωγή δείχνει ανοιχτά την εμπιστοσύνη της στον Σάκη Κατσούλη, αλλά το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει πολύ γερή υποστήριξη. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, το όνομα που θα ακουστεί τις επόμενες ημέρες για την παρουσίαση του Exatlon, είναι αυτό του Γιώργου Λέντζα και ήδη στα γραφεία της εταιρίας παίζει πολύ δυνατά.

Δείτε το τρέιλερ του Exatlon:

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.