Μένει ή φεύγει ο Γιώργος Λιανός από το «Survivor»;

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια μια φήμη αιωρείται πάνω από την τηλεοπτική πιάτσα. Η φήμη ότι ο Γιώργος Λιανός ενδέχεται να μην δώσει το παρών στον Άγιο Δομίνικο για τον επόμενο κύκλο του «Survivor».

Πως προέκυψε η φήμη; Σύμφωνα με κάποια σενάρια, στο Σκάι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το «Survivor» να αλλάξει θέση στο πρόγραμμα του καναλιού και να προβληθεί στο πρώτο μέρος της σεζόν, ταυτόχρονα με το «Tempting Fortune» και το «The Voice». Το ερώτημα που γεννάται φυσικά σε αυτή την περίπτωση είναι τι θα γίνει με τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είναι ο παρουσιαστής και του «The Voice».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν ισχύσει το συγκεκριμένο σενάριο, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο επικρατέστερος από τη λίστα των υποψηφίων για την αντικατάστασή του.

Βέβαια, το σενάριο της προβολής του «Survivor» στο πρώτο μέρος της σεζόν, σκοντάφτει και σε κάποια ακόμα εμπόδια. Πρώτον, πότε θα ολοκληρωθούν τα δοκιμαστικά των παικτών; Δεύτερον, είναι ο καιρός στον Άγιο Δομίνικο κατάλληλος για γυρίσματα το επόμενο διάστημα; Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε καταστροφές στις εγκαταστάσεις της Ατζούν Μίντια στο νησί λόγω τυφώνων -ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι οι «δύσκολοι» μήνες στο νησί της Καραϊβικής που ταλαιπωρείται από έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Και βέβαια μένει να δούμε ποια θα είναι η διάρκεια του παιχνιδιού φέτος. Θα είναι 45 ημέρες, όπως ανέφερε σε κάποια συνέντευξή του ο Γιώργος Λιανός μετά από την επιστροφή του στην Ελλάδα στις αρχές του καλοκαιριού; Και ποιο θα είναι το πρόγραμμα που θα διαδεχθεί το «Survivor» στη συνέχεια της σεζόν;

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.