Ραφήνα: Ήρθε το CafeIn – Για specialty καφέ, πρωινό και brunch

Το CafeIn, το νέο στολίδι της Ραφήνας, ήρθε για να φέρει γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας στον καφέ, το πρωινό και το brunch μας.

To ζεστό και φιλόξενο καφέ άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες στην διασταύρωση των οδών Πρωτέως και Ιδαλιου στον δρόμο για τις Μαρίκες και αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καφέ και των εκλεκτών ελληνικών γεύσεων.

Στο CafeIn, θα βρείτε Σκοπελίτικες σπανακοτυρόπιτες και τυρόπιτες με άνηθο, που έρχονται απευθείας από μια μικρή οικογενειακή μονάδα στη Σκόπελο. Η τραγανή ζύμη και η πλούσια γεύση των χειροποίητων αυτών σφολιατών θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά.

Αν πάλι προτιμάτε κάτι τραγανό και θρεπτικό, τα κρητικά κριτσίνια και οι μπουκιές αμυγδάλου από το Ηράκλειο Κρήτης είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι αγνές πρώτες ύλες και η παραδοσιακή συνταγή κάνουν τη διαφορά.

Για όσους αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, οι μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά και χωρίς ζάχαρη από τη Λάρισα, καθώς και τα τσουρεκάκια με γέμιση πραλίνας ή κεϊκ με σταφίδες και πορτοκάλι από τον Βόλο Μαγνησίας, υπόσχονται μια απολαυστική εμπειρία.

Και φυσικά, το CafeIn δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει έναν από τους καλύτερους καφέδες της Αττικής, τον Mrs Rose. Η υψηλή ποιότητα και το μοναδικό άρωμα αυτού του καφέ θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας επίσκεψη.

Το CafeIn είναι το ιδανικό μέρος από τις 6:30 το πρωί μέχρι και τις 18:30 το απόγευμα, για να απολαύσετε τον καφέ σας μαζί με τις επιλεγμένες γεύσεις της Ελλάδας, σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, που θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια στη Ραφήνα.

CafeIn
Πρωτέως και Ιδαλιου 2, Ραφήνα
Τηλέφωνο: 2294152632
FB: CAFEiN

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.