Σε πανηγύρι στο Κορωπί γυρίστηκε το video clip του “Στην Υγειά Μας” της Μαρίνας Σάττι! (βίντεο)

Άλλο ένα καλοκαιρινό δώρο για τους fans από τη Μαρίνα Σάττι, που φέτος το καλοκαίρι έχει “οργώσει” όλη την Ελλάδα.

Η εντυπωσιακή performer δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube το επίσημο visualizer για το τραγούδι «Στην Υγειά Μας», ένα από τα μεγαλύτερα viral τραγούδια για το φετινό καλοκαίρι.

Μετά το πολύ πρόσφατο και Νο1 στο YouTube «Αχ Θάλασσα», που εντυπωσίασε αλλά και συγκίνησε το κοινό με το ιδιαίτερο μήνυμά του, η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει το «Στην Υγειά Μας» μέσα από ένα πανηγύρι… στο Κορωπί, με το βίντεο του τραγουδιού να μπαίνει κατευθείαν στα trending videos της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Το χρυσό single «Στην Υγειά Μας» συμπεριλαμβάνεται στο album “P.O.P.” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και μετράει ήδη σχεδόν 50 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Μαρίνα Σάττι – Δείτε το visualizer του «Στην Υγειά Μας»

Το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και όλες τις επιτυχίες της Μαρίνας, έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά φέτος το καλοκαίρι το κοινό στις sold out εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ενώ η μεγάλη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Θέατρο του Λυκαβηττού την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, είναι ήδη sold out.

Πρόσφατα σε μια πράξη καλοσύνης και ευγένειας, που έδωσε μεγάλη χαρά σε μια παρέα μικρών θαυμαστών της, η Μαρίνα Σάττι σε πρόσφατη συναυλία της στην Αλεξανδρούπολη ζήτησε από τα άτομα της ασφάλειας στον χώρο όπου πραγματοποιείτο η συναυλία της, να επιτρέψουν την είσοδο σε ορισμένα παιδιά τα οποία δεν είχαν χρήματα για εισιτήριο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από ένα κορίτσι που ήταν σε αυτή την παρέα παιδιών, η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στην είσοδο του θεάτρου πριν από την έναρξη του live και συνομιλούσε με τους θαυμαστές της που στέκονταν απ’ έξω.

Να θυμίσουμε ότι πέρα από τα συναυλιακά… η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει ως σολίστ στην εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες» μαζί με τις χορωδοΦεστιβαύς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres – αποκλειστικά στις παραστάσεις της Επιδαύρου, του Λυκαβηττού και του Ηρωδείου.

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.