Σαρωνικός: Επιστολή Παπαχρήστου προς τους Βουλευτές της Αν. Αττικής για την παραλία στο Λαγονήσι – Οι αιχμές για την Ν. Κάκκαβα!

Επιστολές ενημέρωσης και στήριξης για τα κρίσιμα ζητήματα των παραλιών, απέστειλε στις 12 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου, στο πλαίσιο του μαραθωνίου δράσεων που έχει αναπτύξει όλο το τελευταίο διάστημα προκειμένου να σταματήσουν τα δικαστικά τετελεσμένα με τα οποία κινδυνεύουν οι παραλίες μας.

Έτσι, μετά την κοινή απόφαση που έλαβαν όλες οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Ιουλίου 2024, απεστάλησαν από το Δημαρχείο προς όλους τους Βουλευτές της Ανατολικής Αττικής επιστολές ενημέρωσης αλλά και εγρήγορσης, αφού τους ζητείται ξεκάθαρα να σταθούν στο πλευρό του αγώνα που δίνουν όλοι οι δημότες του Σαρωνικού.

Της κίνησης αυτής, είχε προηγηθεί η δικαστική προσφυγή του Δήμου στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου με τη νίκη της προσωρινής αναστολής των έργων, οι συναυλίες διαμαρτυρίες, οι κινήσεις κινητοποίησης του Συντονιστικού οργάνου και φυσικά το Ψήφισμα του Δήμου Σαρωνικού, σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή, οι συγκεντρώσεις στο «πεδίο» των παραλιών, καθώς και οι επιστολές ενημέρωσης προς τα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ και ΠΕΔ Αττικής).

Στόχος όλων των παραπάνω και φυσικά των επιστολών προς τους Βουλευτές, είναι να ενημερωθούν όλοι οι φορείς που έχουν άμεσο και έμμεσο ενδιαφέρον να παραμείνουν ελεύθερες οι παραλίες του Σαρωνικού. Να ενημερωθούν για όσα με σοβαρότητα και μεθοδικότητα κάνει ο Δήμος αλλά και να βοηθήσουν σ’ έναν αγώνα, που όλοι θεωρούσαν στην αρχή «εύκολη και τελειωμένη υπόθεση» και που σήμερα είναι ένα πάνδημο αίτημα που μας ενώνει όλους: Δήμος, Δημοτικές Παρατάξεις, Πολίτες, Σύλλογοι, Φορείς είμαστε όλοι παρόντες σε κάθε πράξη, σε κάθε κινητοποίηση.

Αιχμες για την απουσία της κα Ναταλί Κάκκαβα

Στην ανακοίνωση του δήμου Σαρωνικού, αναφέρεται ακόμη οτι: ” Στην πάνδημη αυτή προσπάθεια, υπάρχει και η ελάχιστη μειοψηφία που απουσιάζει. Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα. Ναταλί Κάκκαβα, είναι απούσα από το τελευταίο κρίσιμο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι απούσα από όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται έναν μήνα στις παραλίες μας. Είναι απούσα από κάθε τι που δεν είναι τοξικό, συκοφαντικό ή δεν αφορά την αυτοπροβολή της.

Αν ήταν παρούσα, θα ήξερε για τις αποφάσεις που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως για παράδειγμα για την απόφαση να σταλούν επιστολές στους Βουλευτές και δεν θα εκτίθετο ανεβάζοντας 10 βιντεάκια γι’ αυτό το θέμα. Αν ήταν παρούσα, θα την είχε δει κάποιος τα δεκάδες βράδια που ξενυχτήσαμε στις παραλίες μας. Αν ήταν παρούσα, θα είχε διαφημίσει με άλλα 10 βιντεάκια την παρουσία της μπροστά στα μηχανήματα, όταν όλος ο Δήμος έμπαινε μπροστά για να τα σταματήσει. Αν ήταν παρούσα, θα προτιμούσε να ξεφύγει από την πολιτική και επαγγελματική της απομόνωση και να συστρατευθεί στο πλευρό όλων των δυνάμεων του Δήμου.

Αλλά ποτέ δεν είναι αργά… ”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.