«Ραγίζει» καρδιές η γυναίκα του 33χρονου που σκοτώθηκε ενώ έκανε παρα πέντε

Ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης, έπειτα από την είδηση θανάτου του 33χρονου Ραφαήλ, κάνοντας παραπέντε, το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης για να παραλάβει τη γυναίκα του και, καθώς ήταν έμπειρος χειριστής αλλά και εκπαιδευτής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Αβάσταχτος ο πόνος, καλό ταξίδι»

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία με μια ανάρτησή της στο Facebook είπε το δικό της «αντίο».

«Αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων. Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε, η οποία και απεικονίζει μια μαύρη κορδέλα.

Την ίδια στιγμή, κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, δεκάδες φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του ζευγαριού έσπευσαν για να εκφράσουν την λύπη και την οδύνη τους.

«Δεν είναι συνηθισμένο μέρος για σπορ»

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Αβδηρών, Τσιτιρίδης Γιώργος, σε δηλώσεις του στο enikos.gr, ανέφερε ότι ο οικισμός Μάνδρα, δεν είναι ένα μέρος που το επισκέπτονται συχνά φίλοι των σπορ.

«Δεν είναι ένα συνηθισμένο μέρος όπου έρχονται αθλητές ή φίλοι των σπορ και κάνουν τέτοιου είδους δραστηριότητες. Λογικά, το μέρος το εντόπισε έπειτα από εξερεύνηση. Λογικά, κάποια επιπλοκή θα υπήρξε και είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη. Από ότι έμαθα είχε έρθει για διακοπές και είχε πάει στο σημείο μόνος του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιτιρίδης.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινότητα του νησιού, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα. Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συχνά αναρτούσε φωτογραφίες με τον ίδιο να κάνει παραπέντε.

Τραγικό χτύπημα της μοίρας για τους γονείς του, που, όπως έχει γνωστό, έχουν χάσει στο παρελθόν άλλα δύο παιδιά σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.